Pali zbog pljačke: Uhapšeno 11 razbojnika koji su harali gradom

Protiv osumnjičenih, po nalogu Višeg javnog tužilaštva za maloletnike i Drugog osnovnog javnog tužilaštva, podnete su krivične prijave

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su više razbojništava izvršenih na teritoriji grada i uhapsili 11 osoba, od kojih su četvorica maloletni, saopštio je danas MUP.

Na Vračaru uhapšen dečak (15) koji već ima 10 krivičnih dela

Osumnjičeni se terete da su u dve kladionice i dve trgovinske radnje, u beogradskom naselju Sremčica, uz pretnju vatrenim oružjem i nožem, od radnika u tim objektima oduzeli 273.000 dinara.

Policija je kako piše Blic u stanovima i drugim prostorijama, koje koriste dvojica osumnjičenih, pronašla šest grama marihuane, 12 komada tableta ekstazi i elektronsku vagicu za precizno merenje.

Protiv osumnjičenih, po nalogu Višeg javnog tužilaštva za maloletnike i Drugog osnovnog javnog tužilaštva, podnete su krivične prijave u redovnom postupku zbog sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo.

A protiv dvojice osumnjičenih i za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA