Detalji samoubistva u fabrici: Radnik je imao teško bolesnog sina i nepokretnu majku

Bio je dobar čovek, ljudina, ne bi mrava zgazio. Dobar majstor koji je ovde radio preko 30 godina - ovako nesrećnog čoveka opisuju njegove kolege

  • 11

Radnik fabrike šinskih vozila "Goša" iz Smederevske Palanke, D. M, koji se jutros obesio u prostorijama fabrike, najverovatnije je sebi oduzeo život zbog teške materijalne i porodične situacije.

HOROR U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Radnik se obesio u fabrici, pronašle ga kolege

D. M. je u "Goši" radio više od 30 godina i važio je za vrednog i poštenog čoveka. Kolege su njegovo beživotno telo pronašle jutros oko 8 časova.

Bio je bez supruge, živeo sa teško obolelim sinom i nepokretnom majkom.

- Tražili smo ga svuda i slučajno sam pošao uz stepenice i video ga da je obešen. Vrlo teško sam to podneo. Juče smo ceo dan bili zajedno. Bio je dobar čovek, ljudina, ne bi mrava zgazio. Dobar majstor koji je ovde radio preko 30 godina - rekao je Milan Vinčić, koji je pronašao telo svog kolege.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/TvCentar)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina boli...

    22. mart 2017 | 16:55

    Zašto ne objavite i da mu 4 godine nije uplaćeno socijalno i penziono? Zašto ne objavite da mu se duguju 15-20 ličnih dohodaka koji mu nisu isplaćeni? Sve ovo je doprinelo da čovek pukne. Zašto državne institucije nisu nista preduzele da poslodavca nateraju da poštuje svoje obaveze. Pravi novinar bi objavio celu priču koja stoji iza ove tragedije a ne bi selektivno iznosio činjenice koje su politički podobne.

  • MinaGogi

    22. mart 2017 | 15:14

    Tuga, laka mu zemlja nesrecniku.

  • zlata

    22. mart 2017 | 15:11

    Tuga brate tuga imali pomoci da bar malo budemo sretni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA