DA LI ME ZEZAŠ?! Trampov sin osuo paljbu po gradonačelniku Londona posle napada zbog njegove izjave (FOTO)

Tvit je izazvao burne reakcije, a Trampovog sina optužuju da iskorišćava tragediju i pogrešno tumači ono što je Kan hteo da kaže

  • 4

Dan nakon terorističkog napada u Londonu, mediji dosta pišu i o tvitu sina predsednika SAD Donalda Trampa upućenom londonskom gradonačelniku Sadiku Kanu.

 

Jezivi snimak pakla u Londonu: U ovom momentu je krvnik autom naleteo na ljude, nesrećna žena pada sa mosta u Temzu (VIDEO)

 

"Da li me zezaš?!", napisao je samo par sati posle napada Trampov sin u tvitu u kojem je i link ka Kanovoj izjavi iz septembra prošle godine, u kojoj gradonačelnik kaže da su teroristički napadi postali "deo života u globalnom gradu" te da "je sigurno da London ima sve potrebne resusrse da se adekvatno odbrani u slučaju napada da London", piše Independent.

 

Tvit je izazvao burne reakcije, a Trampovog sina optužuju da iskorišćava tragediju i pogrešno tumači ono što je Kan hteo da kaže.

 

"Nije sigurno da li je predsednikov sin uopšte pročitao tekst koji je podelio na Tviteru, jer isti je objavljen pre šest meseci i uopšte se nije odnosio na ovogodišnji teroristički napad u Londonu", piše ovaj list.

 

- Ti koristiš napad na naš grad i gradonačelnika da bi dobio svoje političke poene. Sram te bilo - napisao je kao komentar na sporni tvit Ves Striting, bivši predsednik britanske Nacionalne unije studenata.

 

Njegov otac Donald Tramp inače je tvitovao da je pričao sa britanskom premijerkom Terezom Mej, da joj je uputio saučešće, kao i da je ona jaka i da joj dobro ide.

 

Podsetimo, za to vreme britanski policajci širom zemlje odaju počast ubijenom kolegi Kitu Palmeru. Počast Palmeru odao je i muž ubijene poslanice Džo Koks.

 

U jučerašnjem terorističkom napadu na London stradalo je četvoro ljudi a 29 ih je povređeno. Prema prvim informacijama policije, oni za sada neće još saopštiti identitet napadača i zamolili su medije da ne pominju njegovo ime dok traje istraga.

 

Navode da je delovao sam i da je bio "inspirisan međunarodnim terorizmom". Osim toga, potvrđeno je da su u vezi sa napadom izvršene racije na šest adresa u Birmingemu, kao i da je sedam osoba uhapšeno.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R e t a r d i

    23. mart 2017 | 12:27

    Hahahaha,sto volim kad se anglosaksonci cepaju....

  • Jeretik

    23. mart 2017 | 12:06

    Nato aktivno ucestvuje u medjunarodnom terorizmu , samo sto oni imaju neogranicene resurse pa gaze avionima umesto kamionima .

  • Jeca

    23. mart 2017 | 17:14

    Iver ne pada daleko od klade...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA