Kakav je to monstrum od oca? Zapalio dete jer je "njegovo i može da radi s njim šta hoće"! (FOTO)

Edvard Herbert (43) iz Australije priznao da je hteo da ubije ćerke u avgustu 2015. godine, ali smatra da nije kriv, jer je bio neuračunljiv

  • 2

Otac troje dece koji je zapalio jedno od njih, a drugo polio benzinom, rekao je komšiji da je trogodišnju ćerkicu zapalio jer je bila suviše lepa. Edvard Herbert (43) iz Perta u Australiji priznao je da je hteo da ubije svoje ćerke u avgustu 2015. godine kada ih je polio benzinom, ali smatra da nije kriv jer je bio neuračunljiv.

Monstrum ubio ćerke Veru i Slobodu dok je telefonirao s bivšom ženom! (FOTO) (VIDEO)

Herbert je to uradio na oči svoje partnerke sa kojom je čitav dan pio i pušio marihuanu.

Ovaj monstrum je oko ponoći otišao u sobu i zapalio mlađu ćerku, a drugu ćerku (7) polio benzinom. Prema svedočenju njegove partnerke, pretio je da će je zapaliti nazivajući je kučkom. Njegov sin je za to vreme spavao u drugoj sobi.

Žena je na sudu izjavila da joj je Edvard pretio nožem da će je ubiti ako se pomeri. Komšija Danijel Mekmilan čuo je buku i vrisku i posumnjao da se u kući dešava nešto neobično. Kada je otišao do Edvarda zatekao ga je kako mirno pije pivo u kuhinji. Uleteo je u sobu iz koje se čuo plač i vriska i zatekao jeziv prizor. Trogodišnju devojčicu u plamenu. On je odmah bacio ćebe na dete.

Edvard mu je tada rekao da su to njegova deca i da može da radi sa njima šta god hoće. Dodao je da je da je njegova mlađa ćerka previše lepa i da je zato zapalio.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Herbert je priznao zločin, ali se branio da je tada bio neuračunljiv. Njemu se sudi za pokušaj ubistva i pretnje partnerki ubistvom.

Devojčica je zadobila teške opekotine lica i gornjeg dela tela i ostaće joj ožiljci za ceo život. Za oporavak joj je potrebno još nekoliko operacija i tretmana laserom.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: perthnow.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    23. mart 2017 | 23:20

    Zar nije i on terorista? Ili to vazi samo za muslimane? A ovi drugi su samo psihicki poremecene osobe.

  • Jeca

    24. mart 2017 | 15:40

    Monstrum, treba ga zatuci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA