Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

 

Na prvom programu RTS-a prikazano je treće izvlačenje nagradne igre “Uzmi račun i pobedi“, a u ovom kolu dva najsrećnija dobitnika postala su vlasnici dvosobnih stanova u Beogradu. Sreću su dobitnicima doneli bacač kugle Asmir Kolašinac, desetobojac Mihail Dudaš, strelkinja Zorana Arunović i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić. Stanovi koji se dele su površine oko 50 kvadrata, dvosobni su, a budući vlasnici ovih nekretnina živeće u Ulica braće Jerković na Padini u Beogradu. Više o dobitnicima možeta da pročitate OVDE.

 

 

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su moskovski Spartak pred dvadesetak hiljada navijača na našem najvećem stadionu, u prijateljskoj utakmici, rezultatom 2:1, posle preokreta. U sjajnom ambijentu u režiji pristalica oba kluba koji su se svojski potrudili da prohladno beogradsko veče 25. marta ostane svima u najlepšem sećanju, strelci za crveno-bele protiv lidera ruskog prvenstva bili su Gelor Kanga i Nemanja Milić, a za goste to je bio Paragvajac Melgareho. Više pročitajte OVDE.

 

 

Ako ste planirali da kupite polovan automobil, treba da znate da je proleće najbolje vreme za to. Pokušavajući da uštedimo vaš novac, raspitali smo se šta je trenutno najpovoljnije. Kupovina polovnog automobila može biti mač s dve oštrice, jer nikad ne znate koliko ima ulaganja za sitne popravke. Ovakva kupovina se često može porediti sa kupovinom mačke u džaku, pa je glavni savet da pazite da ne biste postali vlasnik vozila koje je više za otpad nego za drum. Pronašli smo na sajtu Halo oglasi automobile koji koštaju do 3.000 evra. Više saznajte OVDE.

 

Letnje računanje vremena počeće noćas, pomeranjem časovnika za jedan sat unapred. Kako je saopštila Direkcija za mere i dragocene metale, u dva sata posle ponoći časovnici će biti pomereni unapred, tako da se vreme u dva sata računa, kao tri sata. Prema Zakonu o računanju vremena, letnje računanje vremena u Srbiji završava se poslednje nedelje u oktobru.

 

Golmanu Juventusa i reprezentacije Italije Đanluiđiju Bufonu dive se širom sveta, ali malo ko će ga u Srbiji voleti posle ove fotografije koju je napravio. Bufon se posle meča, u kom je njegova reprezentacija savladala Albaniju, fotografisao s jednim njihovim novinarom tako što su zajednički napravili ”dvoglavog orla”. Više pročitajte OVDE.

 

 

U čuvenom ostvarenju “Porodično blago” gledali smomnoge glumce koji su nakon vrhunskih uloga u pomenutoj seriji nestali, povukli se, pa takoneke od njih decenijama unazad nismo imali priliku da vidimo. Onaj koji je pre 20 godina postigao uspeh o kojem mašta vaki glumac jeste i Aleksandar Dunić, odnosno Kokan Mladenović u “Porodičnom blagu”. Nekada su za njim žene ludele, što ne treba da čudi jer je bio izuzetno šarmantan. Međutim, Dunić se kasnije nije mnogo eksponirao na malim ekranima, a serije u kojima se pojavio su “Bela lađa” i “Stižu dolari”. Više o njemu pročitajte OVDE.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA