Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 1

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Radikalni Albanci kamenovali autobuse sa Srbima, a Srbi organizovali mirni protest kako bi iskazali revolt zbog zabrane kretanja ka Leposaviću. Opširnije pročitajte OVDE.

Predsednik Građanske inicijative” Sloboda demokratija pravda” Oliver Ivanović, kojem se sudi za ratne zločine, posle 1021 dan provedenih u protvoru, ponovo je sa svojom porodicom, a za portal Telegraf.rs otvoreno je govorio o svemu što je prošao od prvog informativnog razgovora do puštanja u kućni pritvor. Ceo intervju pročitajte OVDE.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je pismo predsednika SAD-a Donalda Trampa, u kome američki predsednik zahvaljuje na čestitki koju mu je srpski premijer uputio povodom stupanja na dužnost.

Nakon što je danas procureo kratki snimak sa beogradskog Pravnog fakulteta u kom se vidi i čuje kako jedna od studentkinja navodno diktira odgovore svojoj koleginici dok je na ispitu, redakciji Telegraf.rs stigao je ekskluzivni snimak od skoro šest minuta. Tačno toliko je trebalo da se preko bubice navodno izdiktira ceo ispit.

Svima je poznato koliko može biti velika i bezrezervna ljubav sestre prema bratu, a to je još jednom svojim gestom potvrdila mlada Novosađanka Katarina Adamović, koja je emotivnim snimkom pozvala sve prijatelje i ljude da pošalju SMS poruku 165 na broj 3030 za lečenje njenog brata.

U subotu 1. aprila na groblju u Borči održaće se godišnji pomen ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović. Poslednjih dana pojavile su se razne priče i foto-robot ubice za kojim potraga još uvek traje. Opširnije pročitajte OVDE.

Četvrti krug “Pinkovih zvezda“, koji počinje u subotu, 1. aprila, nosi sa sobom nova pravila takmičenja, a talentovane kandidate sada čekaju prave muke! I ne, nije prvoaprilska šala.

Vest koja se brzo “primila” da su dvojicu teško povređenih navijača Spartaka noževima ranili navijači Partizana, uznemirila je i pogodila pristalice crno-bele boje.

Navijači Crvene zvezde odlučili su da promene poziciju u Areni za duel protiv Uniksa, a to su i objavili na svom sajtu i forumu. Ponovo će navijačka tribina u najvećoj dvorani na Balkanu biti na boku, odnosno na severnoj tribini, iza klupa.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki Ukinite tu budalastinu Nemaju pojma sta rade

    29. mart 2017 | 21:33

    On bi da dodje pa da ode i da kaze da je bio. Glasajte za taj slucaj.Nije on Srbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA