Velika ispovest Zorana Marjanovića: Moja Jeca je svog ubicu upoznala na nastupu!

Suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović veruje da je misteriozni ubica s nasipa neki mafijaš koji je bio opsednut njom, a koga je ona upoznala na nekom od svojih mnogobrojnih nastupa

  • 21
 Zoran Marjanović, Porodica Marjanović na Groblju Jelene na grobu, groblje, borča, zbeg, ubijena Jelena Krsmanović Marjanović Foto: Telegraf

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, sve više sumnja da je ubica psihopata, kao i da verovatno pripada nekoj kriminalnoj grupi.

Zoran Marjanović otkrio: Znam ko je ubio moju Jelenu!

NOVI DETALJI U SLUČAJU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Mala Jana dala iskaz i šokirala psihologe

On sumnja da je monstrum poznavao Jelenu, kao i da ga je možda videla i tog kobnog dana kad se desila tragedija.

Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila prošle godine dok je džogirala na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, gde je otišla sa suprugom Zoranom i ćerkicom Janom. U prvim satima istrage i Marjanović je imao status osumnjičenog, kao i članovi njegove porodice.

- Jelena je bila pevačica, a na svojim nastupima uvek je gledala da ostvari dobar kontakt s publikom, bez obzira na to da li je rečo muškarcima ili ženama, kriminalcima, bivšim robijašima, političarima ili običnim ljudima. Ko zna, možda se među tim kriminalcima nalazio i taj psihopata, možda joj je i pisao poruke, pretio, a da nam ona to nije pričaila jer je smatrala da nema opasnosti ili nije htela da nas plaši - kaže Zoran.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Možda ga je videla i tog dana u Borči kad smo otišli da trčimo, te je zbog toga odlučila da idemo na nasip. Možda nas je pratio do tamo - dodaje on.

On ističe da se mnogo pričalo o tome kako je bio ljubomoran, ali da to nije tačno.

- Nas dvoje smo dugo bili zajedno, oko 13 godina, nisam imao razlog da bilo kog trenutka posumnjam da me Jeca vata ili da ima nešto s nekim. Ona nije bila takav tip žene, niti pevačice. Imala je takav stav da je s muškarcima gledala da bude ortak, brat, sestra - zaključuje Zoran.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    30. mart 2017 | 09:15

    Dokle te lazi o pokojnoj!!! Ako nije kriv, zasto toliko pravdanje? Stvarno je sramota, od SRPSKE valade i policije!!! Zasto se taj doticni Zoran plasi za malu Janu, ako nije kriv? Uskoro ce biti neko iz svemira, koji se spustio na nasu planetu i ubijo jadnu mladu zenu!!!! Nepisite svasta po novinama. Ispovesti jede psihopatske familije.!!!!!! Ko je mogao znati da bas tog dana u to vreme i gde ce da trci? To je znala samo porodica sa kim je zivela!!!!! Narod nije naivan i lud? Pametnom i razumnom narodu nije ispran mozak od tih izmisljenih lazi!!!!!!

  • bivši zvezdas

    30. mart 2017 | 09:56

    Nikako da se opredelim,ko mi je sumljiviji, Zoran ili brat mu! Ali znam pouzdano, oba su mi totalno antipaticni.

  • Sweden

    30. mart 2017 | 09:56

    Ma zna Zoran mnogo vise nego sto obmanjuje javnost da bi sebe na neki nacin zastitio..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA