Advokati poručili monstrumu koji je ubio malu Anđelinu: Da 40 godina razmišljaš zašto si ubio dete

Jučerašnje iznošenje završnih reči bezdušnom ubici nedužnog deteta, proteklo je u prilično emocijama nabijenoj atmosferi

  • 12

Izricanje prvostepene presude monstrumu iz Zaječara, Vladici Rajkoviću, koji je svirepo ubio Anđelinu Stefanović iz Vratarnice zakazano je za 4. april.

Monstrum izgovorio jezive reči na suđenju u Zaječaru: Ne sećam se da li sam silovao Anđelinu (3), bio sam pijan

Njega treba uštrojiti, kastrirati, pa ubiti: Baka male Anđeline ogorčena što Vladica negira ubistvo njene unuke

Jučerašnje iznošenje završnih reči bezdušnom ubici nedužnog deteta, proteklo je u prilično emocijama nabijenoj atmosferi.

Tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, Ivan Marković, tražio je da Vladica Rajković dobije 40 godina zatvora za ubistvo devojčice, 15 za silovanje i 10 za ubistvo Dragane Stanković.

Maksimalne kazne tražila je i advokat porodice Stefanović, Maja Atanasković, dok je advokat Rajkovića tražio da mu se ublaži kazna zbog smanjene uračunljivosti "jer je bio pod dejstvom alkohola".

– Anđelina je imala strašne povrede! I polnog organa, anusa i unutrašnjih organa. Za ovako nešto nema opravdanja. Rajkoviću, ukoliko budete osuđeni na maksimalnu kaznu zatvora, svaki dan treba da provedete razmišljajući o tome kako ste i zašto ubili nedužno dete – poručila je advokat Maja Atanasković.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA