≫ 

Vučić: Da me vežu i streljaju - to je njihov jedini program! Premijerova majka: Nije lako slušati izmišljotine o svom detetu

Predsednički kandidat Aleksandar Vučić gostuje sa roditeljima u emisiji "Ćirilica"

  • 75

U samom finišu predizborne kampanje, lider i predsednički kandidat SNS i vladajuće koalicije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji "Ćirilica". On se u četvrtak uveče prvi put pojavio pred kamerama sa roditeljima.

 

VUČIĆ ODGOVARA NA PORUKE posetilaca njegove Fejsbuk stranice (VIDEO)

 

FINIŠ IZBORNE KAMPANJE: Vučić razgovarao sa penzionerima u Topčideru (FOTO) (VIDEO)

 

- Kao majka mogu da kažem sve najlepše za svog sina. Ponosna sam na njega - rekla je Angelina, majka predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

 

Kako Aleksandar kaže, majka stalno kritikuje njega i brata što češće ne dolaze.

 

Printskrin: TV Happy

Printskrin: TV Happy

 

- Brat i ja se viđamo stalno, imamo odnos kao da smo jednojajčani blizanci, ali nas majka nas stalno kritikuje što ne dolazimo malo češće - rekao je Vučić.

 

Ustaše su ubile Aleksandrovog dedu, pa njegov otac i dan danas ima strah od Hrvata.

 

- Plaši se kada odem tamo, stalno mi govori da se čuvam. Kada smo bili klinci, sećam se da je Andreja neko dirao dok smo bili u mestu iz kog je moj tata. Potukao sam se sa tim momcima, ali nije to bilo zasnovano na nacionalnoj osnovi. Glavni problem je bio kako to saopštiti roditeljima - ispričao je Vučić.

 

Printskrin: TV Happy

Printskrin: TV Happy

 

- Imamo više zaposlenih ljudi, pa se i penzioni fond povećava. I moji roditelji su školovani ljudi i radili su celi život, a najviše sam uzeo njima. Penzije ne smeju da kasne ni jedan jedini dan, penzioneri mogu da računaju na boljitak - istakao je predsednički kandidat Aleksandar Vučić.

 

Na pitanje voditelja o izmišljanjima svakojakih stvari o njenom sinu, majka Angelina je rekla da to teško podnosi.

 

- Nije lako, ali savest nam je čista. Ima naravno prijatelja koji su uz nas u tim situacijama, ali naravno ima i oviih drugih - rekla je Vučićeva majka.

 

Rekao je da uvek može da garantuje za svog brata Andreja.

 

- Možete samo da zamislite kako je bilo majci da to gleda kako joj brutalno ubijaju sina od batina. Slučajno je to snimila američka televizija, pa su sutradan rekli da brat treba da se žali ombudsmanu. Andrej je tada  rekao da on veruje u svoju državu i da ga je baš briga za Evropsku uniju i ombudsman. E, to je bila greška jer je tada krenula brutalna kampanja protiv njega. To su radili bez pardona, želeći mene da povrede, jer nije on meta nego ja - istakao je Vučić.

 

Printskrin: TV Happy

Printskrin: TV Happy

 

Setio se i kako je izgledalo njihovo detinjstvo.

 

- Tata nas je kažnjavao tako što nas je terao da učimo. Kontrolisao je svakih pet minuta da li učimo ili ne. Ja posle 5 minuta već počnem da učim, a on je brojao slova kako bi izgubio vreme. Bio je jako nestašan, stalno je pravio neke zavrzlame - nasmejao se Vučić.

 

Ispričao je kako je kao mlad radio u Londonu i teško zarađivao svaki dinar.

 

- Dobio sam sobu koju sam plaćao na nedeljnom nivou, četvrta zona Londona. Da bi uštedeo, peške sam išao nekoliko stanica da ne bi plaćao metro. Želeo sam da uštedim, ali bilo je teško. Crnogorci  su me naučili da umotam 10 penija u aluminijumsku foliju, jer onda automat otkucava 50. Prvi put kada sam ubacio tih 10 penija, alarm se upalio i počela je bežanija. Zahvalan sam državi Srbiji zbog stipendije koju sam dobio - ispričao je Aleksandar.

 

U tom trenutku je pozlilo mladiću iz publike, a premijer je prvi pritekao u pomoć i tražio da se prekine prenos.

 

DRAMA U ĆIRILICI: Mladiću pozlilo, Vučić prvi skočio da mu pomogne

 

Printskrin: TV Happy

Printskrin: TV Happy

 

Vučiću i njegovim roditeljima u studiju TV Hepi pridružio se i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

 

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je region navikao na Srbiju koja je slaba.

 

- Odjednom je Srbija jaka i poštovana, Beograd se drugačije opaža i to je činilo mnoge nervoznim. Nažalost, i ovde ima onih koji govore da je u Srebrenici počinjen genocid - konstatovo je Dodik.

 

Printskrin: TV Happy

Printskrin: TV Happy

 

Na pitanje Marića kako je doživela napad na Aleksandra u Srebrenici, Vučićeva majka Angelina je poručila:

 

- Nikome to ne bih poželela. Ni jednoj majci to ne bih poželela.

 

Anđelko Vučić je otkrio da je njegova majka sakrila tada jednogodišnjeg Aleklsandra Vučića od simpatizera ustaša, koji su na Raduši 1971. podigli ustanak.

 

- Došli su na vrata, kucali i pitali: "Ima li muških glava?". Ja sam došao naveče kući i pitao majku zašto je Aleksandar prekriven crnim čaršavom - ispričao je Anđelko.

 

Što se Milorada tiče, Vučić je rekao da je on uspeo da uradi jednu veliku stvar.

 

- Nadam se da ću i ja imati vremena da to postignem. A to je kult zastave. Mi i dalje nemamo kult zastave. I to je sad pitanje za inžinjere, da nađemo mesto gde ćemo da postavimo zastavu i to je jedna od stvari u kojima bi mogli da se ugledamo na Republliku Srpsku - rekao je Vučić u nastavku emisije.

 

Istakao je da neće kršiti izbornu tišinu u naredna dva dana, iako ima šta da radim kao premijer.

 

- Zaboravite te priče o batinanju i nasilju. Samo o tome nemojte da mislite. I nemojte da mislite da imate pravo da srušite Srbiju zato što imate 5, 6 ili 10 odsto. I zato je pitanje stabilnost ključno pitanje - prokomentarisao je Vučić odgovarajući na Marićevo pitanje o pozivima na 'makedonski scenario'.

 

Još jedan gost iznenađenja je čuveni glumac Laza Ristovski.

 

Printskrin: Happy TV

Printskrin: Happy TV

 

- Napisali su sinoć: "Laza je za Vučića, a Vučić je za Lazu" - nasmejao se Vučić.

 

Aleksandar Vučić otkrio je da im je lider SRS Vojislav Šešelj više puta dolazio u kuću.

 

- Video sam ga kada je odlazio u Hag i bio sam jako tužan zbog toga, a poslednji put smo se videli pre nekoliko meseci - naveo je Anđelko, Vučićev otac.

 

Vučić se osvrnuo na podršku koju je dobio od gotovo 800 intelektualaca koji su ga podržali.

 

- Zahvalan sam Lazi i ostalima, jer su imali hrabrosti da drugačije misle - rekao je Vučić.

 

Printskrin: TV Happy

Printskrin: TV Happy

 

Na Marićevo pitanje žašto je sada uz Vučića, kada je nekad bio uz Tadića, Laza je odgovorio:

 

- Ja sam uvek bio demokratski opredeljen. Smatram da Vučić vodi takvu politiku i što bi ja stajao iza drugih ljudi? Čovek mi se dopada kako govori i sa kojom energijom rešava problem.

 

Milorad Dodik je rekao da kada neki sportista iz Srbije pobedi na takmičenju, ništa manja proslava nije u Banja Luci ili Trebinju nego ovde u Srbiji.

 

- Saradnja između Republike Srpske i Republike Srbije nije inaćenje. Nekad imam osećaj da više mi volimo Srbiju nego vi koji živite ovde - istakao je Dodik.

 

Ogromna energija je uložena u Niš i jug Srbije.

 

- To se možda ne vidi sad, ali videće se za godinu ili dve. Mnogo je uloženo u Niš i jug Srbije. Kažu da je Gračanica Velika Albanija i to je strašno. Evo ja ću biti taj zlikovac koji hoće da ima dobre odnose sa Albancima i Bošnjacima - rekao je Vučić i dodaje:

 

- Ne postoje ni bosanski Srbi, Srbin je Srbin. Suština je u tome da gradimo i čuvamo mir. U Gradini sam rekao da nikada više nećemo dozvoliti ni Bljesak ni  Oluju. ja sad kažem da to više ne može da se dogodi, mi ništa tuđe ne želimo, samo da budemo svoj na svome - istakao je Vučić.

 

Printskrin: TV Happy

Printskrin: TV Happy

 

On je citirao i Ivicu Dačića koji je rekao da oni koji misle da mogu da narede nešto, obično se desi sve suprotno.

 

Što se tiče plana i programa njegovih protivkandidata, Vučić je rekao:

 

- Čuo sam samo da treba da me vežu i da me streljaju, kao i veličinu genitalija, samo još nisam čuo ništa o planu i programu. 

 

Laza Ristovski je istakao da ga mnoge kolege ne vole, ali ga poštuju.

 

- Ja nisam pripadao nikad nijednoj pariji, ipak sam najveći deo uradio sam, zbog toga imam slobodu da budem uz koga ja hoću - istakao je on.

 

Vučić je rekao da treba da se ugledamo na Nemačku i njihovu ozbiljnost i profesionalnost.

 

- Da se desi teroristički napad u Beogradu, svi bi mene okrivili.  Mnogo smo uradili, mnogo toga je pred nama, ali imamo i mnogo toga da izgubimo - rekao je Vučić, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

 

Što se tiče pobede na predsedničkim izborima, Vučićev otac smatra da će njegov sin imati 50%. Majka Angelina se nada da će on pobediti i glasaće za njega.

 

- Koristim ovu priliku da pozovem sve da izađu na glasanje - istakao je Aleksandar Vučič na kraju emisije.

 

Baner Izbori 2017

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA