≫ 

DRAMA U ĆIRILICI: Čoveku pozlilo, Vučić prvi skočio da mu pomogne (FOTO) (VIDEO)

Svi u studiju su pritrčali da pomognu, pa i sam Vučić koji je u tom trenutku povikao: "Prekinite prenos. Prekinite prenos!"

  • 97

Tokom gostovanja premijera Aleksandra Vučića večeras se u 21.46 sati u emisiji "Ćirilica" Milomira Marića slošilo jednom od gostiju u studiju.

(UŽIVO) Majka Aleksandra Vučića: Nije lako slušati izmišljotine o vašem detetu, ali savest nam je čista

Svi u studiju su pritrčali da pomognu, pa i sam Vučić koji je u tom trenutku povikao: "Prekinite prenos. Prekinite prenos!"

Posle prekida od svega nekoliko sekundi, nastavljeno je emitovanje emisije u kom se videlo da je mladiću u tridesetim godinama bolje.

Nakon toga, obezbeđenje mu je pomoglo da napusti studio.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Nešto iza 22 sata, premijer je saopštio da je mladiću kome je pozlilo dobro.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    31. mart 2017 | 09:57

    Jel to onaj isti ko iz spota u avionu što sedi iza njega

  • 60%

    31. mart 2017 | 00:46

    Sustina je u onome sto je reko Ristovski. To je ujedno i moj stav. "Ja jesam podrzavao Tadica, ali sam shvatio da on za srbiju nemoze da uradi nista. Sustina demokratije je da ja imam pravo da promenim misljenje, to jest da nemoram celog zivota da sledim jednog coveka." Aleksandar Vucic je pokazao i dokazao da ume da vodi Srbiju, dokazao je svoju posvecenost ekonomskom i svakom drugom napretku Srbije i zato sam mu ja, a verujem i velika vecina Srba, zahvan/ni. Takodje verujem da ce Srbija u nedelju velikom vecinom izabrati Vucica za svog PREDSEDNIKA.

  • Vrca

    30. mart 2017 | 23:54

    Svaka cast Premijeru,odmeren,smiren,pametan,svaka rec na svom mestu.Narocito ga uvazavam sto naoruzava Srbiju jer smo okruzeni zlonamernim drzavama.Jedini politicar koji je shvatio celu stuaciju,zlu ne trebalo!Evo javno kazem glasacu za njega!Napred Vucicu!!!Za Vucica narode!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA