≫ 

JEZIVO: Otkriveni gnusni detalji kako se monstrum iživljavao nad Jelenom Marjanović

Telo nesrećne žene je bilo puno vode

  • 26
Jelena Marjanović, Jelena Krsmanović Printskrin: Youtube/Grand production

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je sa najmanje deset udaraca čvrstim predmetom u potiljak, od kojih joj je lobanja smrskana, kosa počupana, a od siline udaraca polomljeno joj je i nekoliko zuba.

Zoran Marjanović otkrio: Znam ko je ubio moju Jelenu!

Nesrećna žena, prema onome što su stručnjaci medicine otkrili, u vodi je bila nekoliko sati iako je utvrđeno da je vreme smrti između 17 i 18 sati 2. aprila prošle godine. Njeno telo je pronađeno tek narednog dana.

- Na telu Jelene Marjanović konstantovane su brojne povrede. Kosti na rukama su polomljene a ima i ogrebotine, što ukazuje da se borila sa ubicom. Međutim, ono što je posebno interesantno i ukazuje na to da je zločinac pažljivo prikrivao tragove jeste činjenica da ispod njenih noktiju nema DNK tragova koji bi nesumnjivo otkrili ko je počinilac. Kod ovakvih, odbrambenih povreda, biološki materijal je gotovo uvek prisutan ispod njih -  navodi izvor beogradskih medija.

On otkriva da je telo nesrećne žene bilo puno vode, kao i da su joj četiri rebra naprsla.

- Osim modrica i ogrebotina po rukama, slične povrede uočene su i na leđima. One su mogle da nastanu tokom borbe, ali i kada je ubica pokušao da se otarasi tela. I povrede rebara, prema mišljenju stručnjaka, mogle su da nastanu tokom prebacivanja tela s mesta ubistva do mesta na kom je pronađeno - navodi on.

Dokazi koji su istražitelji prikupili tokom istrage koja traje skoro punih godinu dana ukazuju da je Jelenin ubica imao dva pomagača. Jedan od njih, kako otkrivaju izvori, najverovatnije je misteriozni biciklista.

- Na telu Jelene Marjanović pronađeni su biološki tragovi dve osobe koje su joj bliske. Zasad je odbačena mogućnost da je jedna od njih učestvovala u zločinu, dok se umešanost druge osobe još uvek analizira u sklopu sa svim ostalim dokazima koji su prikupljeni - objašnjava izvor.

Podsetimo, prema informacijama istrage, ključni DNK tragovi otkriveni su na donjem vešu i gumici za kosu pavačice Jelene Marjanović.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 33

    31. mart 2017 | 09:42

    Čemu ovakvi tekstovi? Ostavite nesrećnu ženu da počiva u miru.

  • citateljka

    31. mart 2017 | 09:57

    Ovo ubistvo je izvršio onaj ko je Jelenu užasno mrzeo ili ko je bio previše ljubomoran i posesivan pa je ljubav prerasla u mrznju i osvetu!!!!

  • GLUMICA

    31. mart 2017 | 08:21

    na gumici je Janin DNK jer su zajedno koristile istu...a na gacicama Zoranov DNK jer su imali seks vece pre....a ostalo sprala voda i DNK ukucana kao sto znamo je neupotrebljuv kao dokaz. Tesko da je dokazati trazenjem DNK vec samo putem moderne tehnologije i kretanja ukucana...pozivi,kamere,i dobar policajac sa dobrim pendrekom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA