≫ 

OSVETA SE SLUŽI HLADNA: Rade premlatio NATO pilota zbog bombardovanja Srbije!

- Rade mu je rekao: "Kad god se budeš pogledao u ogledalo, setićeš se svih Srba i nedužne dece koju si pobio" - priča svedok događaja

  • 74

Rade Stančić, rodom iz Loznice rešio je da nauči pameti engleskog pilota koji je bombardovao Srbiju 1999. godine. Stančić je juče ujutru u švajcarskom gradu Cirihu čuo engleskog pilota kako se u kafiću "Hilt" hvali što je bacao bombe na našu zemlju i posle incidenta mu poručio: "Od sada kad god se pogledaš u ogledalo, setićeš se Srba koje si ubjao!" Odmah potom je napustio Švajcarsku.

Punoletstvo NATO bombardovanja Srbije: Paklene fotke koje se ne zaboravljaju

Jokić otkrio Amerikancima kako mu je bilo dok su bombardovali Srbiju, a onda im je poslao jaku poruku! (FOTO)

Kako je za "Informer" ispričao gastarbajter iz Ciriha koji je prisustvovao događaju, sve se odigralo dok je Rade sa prijateljem iz BIH razgovarao o poslu.

- Englez je za susednim stolom bio sa jednim lokalnim političarem iz Ciriha, razgovarali su o svemu i svačemu. U jednom trenutku Englez je kazao da je bio vojni pilot,  a njegov prijatelj ga je upitao da li je učestvovao u nekim ratnim operacijama - priča očevidac.

Englez se tada pohvalio kako je 1999. bombardovao "je*ene Srbe".

Foto: Profimedia/TASS Foto: Profimedia/TASS

- U tom trenutku Rade i njegov drugar su prestali da pričaju, jer mu se učinilo da Englez pored njega pominje Srbe i 1999. godinu. Pre toga su bili nasmejani jer su dogovarali neki posao oko posete nekih srpskih pevača koje su hteli da dovedu u Šavjcarsku. Međutim, Rade je zaćutao kad je čuo šta priča Englez i načuljio uši.

Stančić je ubrzo krenuo ka Englezu i obratio mu se.

- Lepo mu se obratio, ljubazno. Izvinio se i rekao da je slučajno načuo da su pričali o bombardovanu Srbije i da je jedan od njih učestvovao u toj vojnoj akciji. Kada je Britanac rekao da je to tačno, Rade mu je rekao: "E sad ćeš dobro zapamtiti Srbe". Počeo je da ga udara šakama, a zatim je zgrabio staklenu posudu za šećer, pa ga je i njome izudarao u glavu. Englez je bio sav krvav, a njegov prijatelj je sve to gledao u potpunom šoku.

Foto: Wikimedia/Public domain, Tanjug/Vladimir Dimitrijević Foto: Wikimedia/Public domain, Tanjug/Vladimir Dimitrijević

Prema rečima svedoka, niko od prisutnih u kafiću nije smeo da se umeša iako je avijatičar NATO pakta zapomagao od bolova.

- Tad mu je Rade rekao: "Kad god se budeš pogledao u ogledalo, setićeš se svih Srba i nedužne dece koju si pobio - kaže svedok događaja.

Englez je sa brojnim povredama završio u bolnici, a Rade je napustio Švajcarsku.

Ekipa "Informera" je uspela da ga dobije, ali je samo kratko prokomentarisao: "Živela Srbija!"

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA