≫ 

Završena nagradna igra "Uzmi račun i pobedi": Ključevi jednog stana idu u Beograd, a drugi ponovo u Blace

U direktnom prenosu na RTS, sa početkom u 17.50 sati, biće dodeljene 23 nagrade, a učesnicima igre sreću će dodeliti naši poznati sportisti Davor Štefanek, Dejan Tomašević, kao i glumci iz spotova “Uzmi račun i pobedi” Vanja Nedeljković i Milan Pajić

  • 17

Ukupno 185 nagrada - uključujući one najvrednije: trosoban stan u beogradskom naselju "Stepa Stepanović" i jedan u izgradnji u naselju Beograd na vodi, 14 automobila "fijat 500 L" i sedam putovanja - biće izvučeno večeras u poslednjem kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

 

Oni su srećnici, jer su njihove koverte izvučene među OSAM MILIONA pristiglih: Potpisani ugovori za stanove u "Uzmi račun i pobedi"

 

18.35 - Davor Štefanek izvukao je dobitnika stana u naselju "Stepa Stepanović". U pitanju je Vladimir Vidosavljević iz Krnjače, a stan u naselju "Beograd na vodi"  dobila je Burgić Vesna iz Blaca.

 

Foto: RTS

Foto: RTS

 

18.23 - Dejan i Davor izvlače još 7 automobila. Dobitnici su: Kazmer Eter iz Bačke Topole, Zorka Teofilović iz Čačka, Zoran Milićević iz Kraljeva, Simentić Biljana iz Pačira, Petković Slavica iz Nove Pazove, Samardžić Desa iz Ruđinaca i Paunović Dragan iz Nove Varoši.

 

18.18 - U Grčku putuju: Dušan Trkulja iz Beograda, Miloš Kojanić iz Lapova, Stevanović Aleksandar iz Jagodine i Milovan Krivokašić iz Beograda. U Pariz putuju: Radivojević Ana iz Rakovice i Đorđević Predrag iz Rekovca. U Njujork putuje: Milić Zlatica iz Niša

 

Foto: RTS

Foto: RTS

 

18.08 - Dobitnici prvih 7 automobila marke "fijat 500L":  Ivan Živić iz Pirota, Bojana Cvitkovac iz Beograda, Manojlo Đukić iz Leštana, Biljana Glišić iz Beograda, Marčetić Violeta iz Bačke Topole, Đurković Sima iz Beograda i Mijailović Sanja iz Kragujevca.

 

18.03 - Dve koverte nisu ispunile uslov. Jedna je adresirana na "Auto-moto savez", a u drugoj je račun čija je vrednost manja od 100 dinara.

 

18.00 - Poznati sportisti Davor Štefanek i Dejan Tomašević izvlače dobitnike automobila "fiat 500L".

 

Foto: RTS

Foto: RTS

 

17.58 - Komisija je odlučila da su svi uslovi ispunjeni i da nagradna igra može da počne.

 

17.50 - U studiju su i predhodni dobitnici stanova. Jedna od njih je i Zorica Spasić iz Blaca koja je dobila stan istakla je da se iznenadila kada je čula da je dobila stan.

 

- Nisam verovala kada sam čula, svi su nam čestitali i podelili radost sa nama - istakla je Zorica.

 

Foto: RTS

Foto: RTS

 

U direktnom prenosu na RTS, sa početkom u 17.50 sati, biće dodeljene 23 nagrade, a učesnicima igre sreću će dodeliti naši poznati sportisti Davor Štefanek, Dejan Tomašević, kao i glumci iz spotova “Uzmi račun i pobedi” Vanja Nedeljković i Milan Pajić.

 

Na adresu Ministarstva državne uprave i lokalne uprave, koja je organizator ove nagradne igre čiji je cilj suzbijanje sive ekonomije, pristiglo je osam miliona koverata.

 

Nakon direktnog prenosa, putem live stream-a na sajtovima uzmiracun.rs i www.rts.rs biće dodeljeno ostalih 185 vrednih nagrada.

 

Inače, stan u naselju “Stepa Stepanović” ima 83,20 metara kvadratnih, uz koji ide i polisa osiguranja imovine, stan u Beogradu na vodi je površine 62 kvadratnih metara, a nagrađeni će imati priliku da putuju u Njujork, Pariz i Grčku.

 

Daljinac baner

 

Srećno!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dori

    31. mart 2017 | 19:21

    Zasto su eliminisali koverat koji nije imao kontakt telefon a racuni su ispravni ,postoji adresa, ime, prezime pa ljudi ce se sami oglasiti ako sebe vide kao dobitnika nije mi jasno !

  • Bond

    31. mart 2017 | 20:03

    U koliko papira za potpalu

  • Zoran

    31. mart 2017 | 18:26

    Setili se da vukovi da navuku ovcu.Vukovima uvek treba sveza krv.Koga briga za narod?Opet je jos jedna niz fora kako da se izvuce lova za njihovo dupe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA