HIT OGLAS ZA IKS OKS STOJADINA: Šlajfuje, iz guma žice vire, nema prednje staklo, gasi se kad sklonite nogu... (FOTO)

Gume su skoro nove, samo da se poseku žice što vire. Prednje staklo nikada ne može da zamagli jer ga nema, tako da su inžinjeri uklonili problem sa maglenjem

  • 7

Vlasnik iz sela Plažane kod Despotovca postavio je oglas da prodaje svoju "limuzinu". Međutim, njegov auto je krajnje neobičan po izgledu i performansama, pa se potrudio da u oglasu da detaljniji opis, posle koga će odobrovoljiti svakog potencijalnog kupca, a da li će ga i prodati, već je upitno.

MRTAV PIJAN I BEZ VOZAČKE: U "kecu“ vozio 17 putnika

Ono što u startu ohrabruje je pređena kilometraža od 112.000 kilometara i natpisi sprejom po celom vozilu, koji nabolje govore o tome "kroz šta je sve prošao".

U oglasu na strani polovniautomobili.com još stoji:

"Auto u odličnom stanju. Menjač odličan, motor još bolji. 4.0 V6 motor, fabrički spušten sa dosta opreme, rađen po narudžbini za nemačko tržište, uvezen iz nemačke početkom godine, može da se carini. Iks Oks verzija znači da ima pogon na sva 4 točka(X) i šlajfuje u svakoj brzini (0). Auto ide kao munja, ne troši puno - 5,5 litara što je smešno za ovakvu silu. Gume su skoro nove, samo da se poseku žice što vire. Prednje staklo nikada ne može da zamagli jer ga nema, tako da su inžinjeri uklonili problem sa maglenjem. Ventilator ne radi, a nije ni potreban jer nema prednjeg stakla, logično. Ima start-stop sistem, kada se skloni noga sa gasa, on se gasi".

Printskrin: polovniautomobili.com Printskrin: polovniautomobili.com

U dodatku oglasa stoji da "plin nikada nije imao, niti će ga imati i da je auto pravljen za one koji vole da uživaju u brzini".

"Mrzi me da pišem više, auto je poznat u Srbiji i često viđen ispred elitnih klubova, čak ga i Stoja pominje u pesmi: "Ispred kuće skupa kola", i Tina Ivanović: "Ako imas petlju, ako imas herca, pokloni mi beloga keca". Još jedna važna stvar, u saobraćajnoj je upisan kao 1.3 tako da je registracija smešna :) Moguća zamena za stan u Beogradu uz vašu doplatu. Samo da bude blizu kafane", dodaje vlasnik.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA