BELI IMA PORUKU ZA ONE KOJI PROTESTUJU: Nemojte da vas iskoriste za lične interese

- Nemojte mi nametati da ja treba ispred te omladine da stojim. Ja sam svoju misiju odradio, pokazao sam da može, a sad lepo spremajte lokalne pokrete i menjajte stvari iz korena, ne sa vrha. Do sad smo menjali stvari sa vrha i mnogooo nam je loše

  • 17

Trećeplasirani na izborima za predsednika Srbije Luka Maksimović, alijas Ljubiša Preletačević Beli, izrazio je danas bojazan da "neko" ne iskoristi učesnike protesta ispred Skupštine Srbije za svoje lične interese.

PAROVIĆ O PROTESTIMA POSLE IZBORA: "Nevidljiva ruka" želi da zemlju uvede u krizu

Vučić se oglasio povodom rušenja ispred Skupštine

- Ne mogu nikome da zabranim da ide na protest, svako treba svoje mišljenje da iskaže, ali se plašim da neko hoće tu omladinu da iskoristi zarad ličnih interesa i interesa svoje stranke - istakao je Beli na svom Fejsbuk profilu.

- Zato, samo pametno i lagano molim vas - napisao je Beli.

Pod oznakom P. S. dodao je i:

- Nemojte mi nametati da ja treba ispred te omladine da stojim. Ja sam svoju misiju odradio, pokazao sam da može, a sad lepo spremajte lokalne pokrete i menjajte stvari iz korena, ne sa vrha. Do sad smo menjali stvari sa vrha i mnogooo nam je loše. Nastavljamo da širimo ljubav. Ave.

Baner, izbori 2017

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    4. april 2017 | 14:56

    E u ovome ga podrzavam.Vrlo iskusno razmisljanje i treba da ga poslusaju.

  • Goran

    4. april 2017 | 15:04

    E decko sad se vidi da od tebe moze biti ozbiljan politicar. Manje vise to za proteste,al to da treba da se menjaju stvari,a i da mogu,na lokalnom nivou,to jos nisu ukapirali ni vecina ovih sto se godinama bave politikom. A to je najvaznije pitanje danasnjice a i buducnosti.

  • Rir

    4. april 2017 | 15:39

    Pametan covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA