PAROVIĆ O PROTESTIMA POSLE IZBORA: "Nevidljiva ruka" želi da zemlju uvede u krizu

Na taj način se prave pretpostavke za političku podršku "mirnim, demokratskim, spontanim protestima mladih ljudi", a svaki glas protiv toga će se automatski pripisivati "ulizivanju Vučiću i podršci režimu", ocenio je Parović

  • 16

Lider Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović danas je, reagujući na proteste održane posle izbora, pozvao sve političke lidere u zemlji da zajednički istupe protiv destabilizacije zemlje.

Vučić se oglasio povodom rušenja ispred Skupštine

Pojavio se snimak iživljavanja huligana i rušenja "Zida plača" ispred Skupštine (VIDEO)

- Stotine organizovanih demonstranata na ulicama Beograda kao i najave novih skupova širom Srbije pokazuju da postoji ona ''nevidljiva ruka'' koja želi da zemlju uvede u krizu - naveo je u saopštenju Parović.

On je konstatovao da je sada "potpuno jasno zbog čega je dobar deo kandidata odbio čak i da kurtoazno čestita pobedniku izbora i što se na pojedinim portalima i grupama na društvenim mrežama satanizujemo mi koji smo u najboljem duhu demokratije pobedniku poželeli sreću u radu".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na taj način se prave pretpostavke za političku podršku "mirnim, demokratskim, spontanim protestima mladih ljudi", a svaki glas protiv toga će se automatski pripisivati "ulizivanju Vučiću i podršci režimu", ocenio je Parović.

Podsetivši da su izbori prošli, Parović je istakao da je na svima koji se bave politikom da društvo i državu vrate u redovno stanje.

Foto: E-Stock.us/Aleksandar Baclija Foto: E-Stock.us/Aleksandar Baclija

Parović je naveo da je "ovakva matrica" već više puta viđena, da se svaki put na neki čudan način pojavljivala ta "mirna, demokratska i spontano okupljena grupa mladih ljudi", a onda se par godina kasnije dokazivalo da je "neki krak NATO strukture stajao iza te organizacije".

- Svaki put kada su ovakve manifestacije uspevale Srbija je izlazila kao slabija, a narod kao siromašniji - ocenio je Parović, navodeći da će se svi koji budu "potpirivali ulicu jasno će svrstati u red NATO saradnika".

Baner, izbori 2017

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    4. april 2017 | 15:46

    Vucic je dobio i zdravo protestvujte koliko hocete bolje se zapitajte sto mu niko nije bio ni blizu valda sto narod misli da je on najmanje zlo a realno nije licno nisam glasao za njega ali srbi su kao i uvek izabrali lose ali su izabrali i cestitka pobedniku a vi porazeni nemate sta da protestvujete toliko

  • jovan

    4. april 2017 | 14:33

    Svaka cast gospodinu Parovicu na komentar ,a sttvujusa bi sa ovim nasim demokratima, sta se ne oglasavaju ili su pak oni glavni organizatori demonstarcija, kako je i bilo najavljeno pre izbora. Ovi huligani koji su unistili zid placa ispred skupstine trebaju da se stide i svi ostali da izvuku pouku zasto su izasli da protestvuju, jel to hoce da naprave isti scenario kao u makedoniju , zarad nekih koji su dobili dolare od sorosa i CIA da uruse srbiju, sramota za svakog ko izadje da demostrira pod okriljem dela opozicije i njihovih placenika.

  • Bler

    4. april 2017 | 15:26

    Bagra koja dolarima donosi haos, nemire, nestabilnost, uvek ima plodno tlo u neostvarenim lenjivcima i parazitima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA