Sekirom ubio komšinicu pred njenim unukom: Nezapamćen zločin u Makedoniji

- Osumnjičeni je razvalio ulazna vrata i odmah napao komšinicu nanoseći joj teške telesne povrede - navodi Tužilaštvo iz Velesa

  • 0

Svađa između komšija, završila se ubistvom, danas oko 11 sati u Engelsovoj ulici 22 u Velesu, u Makedoniji, kada je pomahnitali čovek sa sekirom ubio svoju komšinicu (64) i teško povredio njenog sina i snaju.

Neverovatna scena posle stravičnog sudara u Makedoniji: Bankina se bukvalno zabila u auto (FOTO)

Ispred prodvnice oteo, pa silovao desetogodišnje dete: Uhapšen pedofil (19) iz Velesa, čeka ga STRAVIČNA SUDBINA!

Prema saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva iz Velesa, nakon verbalnih pretnji, čovek je napao svoju komšinicu, njenog sina i snaju.

- Kada je krenuo ka njima sa sobom noseći poljoprivrednu alatku i nož, oštećeni su ušli u kuću i zaključali se. Osumnjičeni je razvalio ulazna vrata i odmah napao komšinicu nanoseći joj teške telesne povrede.

Sin i snaja su pokušali da joj pomognu, ali su i oni bili napadnuti i teško povređeni. Zbog zadobijenih teških telesnih povreda, žena je prevezena u Opštu bolnicu u Veles, a odande u Klinički centar u Skoplje, gde je podlegla povredama - saopštilo je Tužilaštvo iz Velesa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako navode makedonski mediji, iz kuće u kojoj počinjeno ovo svirepo ubistvo čulo se zapomaganje.

- Čuli smo vrevu i galamu u dvorištu komšinice R.T. Na njih je vikao komšija I. J., pa je otišao kući. Ubrzo je izašao, a sa sobom je nosio sekiru i metalnu cev, ali je žena uspela da pobegne u svoju kuću. Za njom je ušao i on.

Čula se galama, vrištanje i povici za pomoć. Bilo je strašno. Pokušali smo da pozovemo policiju sa mobilnim telefonom, ali je dugo bilo zauzeto. Policija se nalazi tri minuta dalje, a da su ranije došli, možda ne bi bio ovakav kraj. Ne znam kako je bilo unutra, ali kažu da je sve bilo polomljeno - ispričala je jedna komšinica.

Foto: Wikipedia/Dickelbers Foto: Wikipedia/Dickelbers

U Veleškoj bolnici kažu da je kod njih bila doneta žena sa teškim povredama glave, nanetim oštrim i tupim predmetom, sa slomljenom lobanjom i drugim povredama. Nakon reanimacije poslata je u Urgentni centar u Skoplje, gde je umrla.

Mediji javljaju da je u kući gde se odvijala krvava drama bio prisutan i sedmogodišnji unuk teško povređene žene. Članovi njene porodice kažu da je komšija bio problematična ličnost i da su sa njim i ranije imali poblema.

Daljinac baner

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA