Predsednik Policijskog sindikata u službi politike: Zahtevao od članova da glasaju protiv Vučića (FOTO)

Sudeći po SMS poruci koju je redakciji Telegrafa dostavio jedan od nezadovoljnih policajaca iz Policijskog sindikata Srbije, više je nego jasno da je Mijailović veče uoči izbora pokušao da lobira kod svog članstva da ne glasaju za Aleksandra Vučića

  • 52

Predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović rešio je da tokom izborne tišine svoju poziciju sindikalnog lidera iskoristi u političke svrhe, što je razljutilo mnoge članove PSS-a.

Nezavisni sindikat policije tvrdi: Nije tačno da su policajcima izdate naredbe da ne smeju na političke skupove

Stefanović oštro demantuje navode sindikata: Ne mešamo se u slobodnu volju pripadnika policije

Sudeći po SMS poruci koju je redakciji Telegrafa dostavio jedan od, kako nam je rekao, nezadovoljnih policajaca iz PSS-a, više je nego jasno da je Mijailović veče uoči izbora pokušao da lobira kod svog članstva da ne glasaju za Aleksandra Vučića. On je svima prosledio poruku u kojoj se između ostalog navodi - "sutra da zaobiđemo br. 6, znak lucifera jer bar toliko dugujemo Tvorcu našem“.

Mada nije jasno precizirano da li u ovom poruci misli na Boga, ili možda nekoga ko stoji iza zahteva da se ovakva poruka pošalje članstvu PSS, to je bilo više nego dovoljno da se pojedini članovi ovog policijskog sindikata ozbiljno naljute i donesu odluku da napuste PSS.

Foto: Twitter Foto: Twitter

Upravo nam je to preneo jedan od članova koji se javio našoj redakciji, a koji je želeo da ostane anoniman jer, kako nam je rekao, ne bi želeo da snosi posledice eventualne osvete, zbog toga što je poruku dostavio medijima.

- Nisam verovao da je ušao u političke vode. Nisam verovao za restorane, prevaru sa stanovima i sve ono što su mediji pisali o njemu nedavno. Sada počinjem da verujem da u tome ima istine. Odakle mu pravo da nas savetuje za koga da glasamo. Napustiću sindikat, jer mi je sada jasno da Mijailović više nije policajac, već da verovatno radi za nekog političara- rekao je policajac koji nam je prosledio poruku.

On je na kraju dodao i da njega i većinu njegovih kolega politika ne interesuje:

- Mi smo čuvari građana i to tako treba da ostane. Ko hoće u politiku, neka ode iz policije, ima mladih koji jedva čekaju na ovaj posao.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mala

    5. april 2017 | 22:04

    Sve je to protiv zakonito, niko nikog neme nagovarati..

  • Mladen

    5. april 2017 | 22:12

    Molbu očigledno nisu uslišili kada je predsednik Vučić!

  • Tanja

    6. april 2017 | 00:39

    Zloupotreba funkcije predsednika policijskog sindikata u politicke svrhe je protivzakonita.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA