Bajković "pokosio" pešaka!

Boban Bajković svojim "alfa romeom" oborio je u Ustaničkoj ulici u Beogradu pešaka, koji je sa lakšim povredama prebačen na VMA

  • 5

Golman Fudbalskog kluba Crvena zvezda Boban Bajković udario je, oko 17.20, pešaka u Ustaničkoj ulici u Beogradu!

Nesreća se dogodila u blizini broja 196, a sportista je upravljao automobilom marke "alfa romeo" beogradskih registarskih oznaka. Povređeni pešak (52) je kolima Hitne pomoći prebačen na VMA.

Šef smene u Hitnoj pomoći, dr. Željko Baćević, kaže za Telegraf.rs da je pešak "prošao" sa lakšim povredama.

- Ima bolove u predelu vrata i lakšu povredu na desnoj nozi, moguće je da je slomio prst. Važno je da nije gubio svest - rekao je Baćević za naš portal.

Saobraćajni uviđaj je u toku, a golmanu Zvezde urađen je alkotest.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strikla

    4. jul 2012 | 20:11

    "Naknadno ce se utvrditi ko je prosao na crveno pesak ili vozac"!!! Kakve sad veze ima ko je prosao na crveno, bez obzira ko je to uradio vozac je duzan da pazljivo vozi i ne ugrozi nikoga i nista na svom putu! Sad ce jos da se iprede prica kao o onoj TV voditeljki koja je mlatnula starijeg cicu na pesackom prelazu mnogo vecom brzinom nego sto je to dozvoljena i kasnije se ispostavlja da je cica iskrsnuo niotkud na sred ulice. I ovde ce slicno da bude, bahatost sa zaledjinom ....

  • vojvdjanin

    4. jul 2012 | 20:51

    a rezultati od alko testa kako to niste sad naveli da sam ga ja udario cak biste povecali i cifru!!! na kraju jos ce ispasti da je deda kriv zato sto poznati licnost ga je zgazio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA