Bajković "pokosio" pešaka!

Boban Bajković svojim "alfa romeom" oborio je u Ustaničkoj ulici u Beogradu pešaka, koji je sa lakšim povredama prebačen na VMA

Komentari

  • vojvdjanin

    4. jul 2012 | 20:51

    a rezultati od alko testa kako to niste sad naveli da sam ga ja udario cak biste povecali i cifru!!! na kraju jos ce ispasti da je deda kriv zato sto poznati licnost ga je zgazio!

    • 10. jul 2012 | 23:45

      Petar

      @vojvdjanin

      Pešak kao i vozač su učesnici u saobraćaju, oboje imaju odgovornost za sebe i druge. Vozač treba da je u okviru ograničenja, mada mu i to neće mnogo pomoći ako pešak ne pazi na sebe, to je bar jasno. Ono što zakon ima u vidu u ovakvim situacijama, zapravo javni tužilac je to da vozač očigledno nije dovoljno bezbedno vozio za date uslove čim se dogodila nezgoda koju nije mogao da izbegne, nevezano za ograničenje koje je poštovao. Advokat odbrane uvek govori o tome da je mnogo lakše da se pešak zaustavi ako gleda sa svoje leve i desne strane, nego da to uradi vozač za svojim automobilom. Suština je dakle u uzajamnom poštovanju svih učesnika u saobraćaju, što je retkost na našim putevima.

  • strikla

    4. jul 2012 | 20:11

    "Naknadno ce se utvrditi ko je prosao na crveno pesak ili vozac"!!! Kakve sad veze ima ko je prosao na crveno, bez obzira ko je to uradio vozac je duzan da pazljivo vozi i ne ugrozi nikoga i nista na svom putu! Sad ce jos da se iprede prica kao o onoj TV voditeljki koja je mlatnula starijeg cicu na pesackom prelazu mnogo vecom brzinom nego sto je to dozvoljena i kasnije se ispostavlja da je cica iskrsnuo niotkud na sred ulice. I ovde ce slicno da bude, bahatost sa zaledjinom ....

    • 5. jul 2012 | 07:00

      Zoran

      @strikla

      Besmisleno je pominjati stariju osobu u takvom kontekstu.Ko te naučio da mrziš starije ljude?Još je lošije povezivati dve potpuno različite nesreće.Kažem nesreće,jer su učesnici u saobraćajki uvek nastradali,bez obzira ko je kriv.Neko iznenada izleti pod tvoj automobil,zgaziš ga i polomiš..Ceo život ima da ti se vrti u glavi taj događaj.To je nesreća.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA