Nemačka za bilo kakvu informaciju o Draganu iz BiH nudi 7.000 evra! (FOTO)

Spajić je star između 33 i 35 godine, vitkije građe, visok 1.81 metara

  • 7

Nemačka policija objavila je fotografiju državljanina BiH Dragana Spajića, koji je identifikovan kao jedan od mogućih učesnika teškog razbojništva koje se prošle godine dogodilo u Mandenu, te ponudila nagradu od 7.000 evra za informacije koje bi pomogle njegovom hapšenju.

 

POLICIJA RAZOTKRILA METODE PREVARANATA: Najčešće varaju na ovih četiri načina, prvi je najopasniji

 

Naime, u noći sa 24. na 25. novembar prošle godine, nekoliko razbojnika upalo je u porodičnu kuću u tom mestu, gde su vezali i pretukli stariji bračni par, tražeći od njih da im otkriju šifru sefa.

 

Tom prilikom odneli su veću sumu novca, nakit, kao i dva vredna ručna sata, od kojih je jedan sa motivom grada Mandena i drugi marke Zeno, vrednosti od oko 1.500 evra.

 

Osamdesetčetverogodišnji supružnici su, samo zahvaljujući komšijama, kojima je izgledalo sumnjivo što ih nisu videli, pronađeni 20 sati kasnije vezani i sa zapušenim ustima.

 

Kako su preneli nemački mediji, pripadnici Odeljenja za ubistva iz Hagena pet meseci kasnije naišli su na vruć trag, te identifikovali Spajića kao mogućeg počinioca.

 

Foto: Polizei

Foto: Polizei

 

Spajić se sumnjiči za pokušaj dvostrukog ubistva, a s obzirom na to da je utvrđeno da je ranije koristio različite identitete kao što su Dragan Spačić i Martin Savić, pretpostavljaju i da trenutno krije pod nekim lažnim identitetom.

 

Pretpostavlja se da su i njegovi saučesnici poreklom sa ovih prostora.

 

Uz fotografiju, policija je objavila da je Spajić star između 33 i 35 godine, vitkije građe, visok 1.81 metara.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs/Faktor.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA