MUP: Uskoro rasvetljavanje slučaja "snimak"

Kako je saopšteno iz MUP-a, policija je nakon preduzetih mera i radnji došla do određenih indicija koje bi uskoro trebalo da dovedu do rasvetljavanja svih okolnosti vezanih za snimak ubacivanja u kutiju listića koji liče na izborni materijal

  • 53

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzelo je konkretne korake u cilju utvrđivanja autentičnosti glasačkih listića, kao i identiteta osoba koje se mogu čuti na snimku o navodnoj krađi izbornih glasova, koji kruži društvenim mrežama.

Muzičar Predrag Gostović dao izjavu u MUP-u u vezi snimka o navodnoj krađi glasova (VIDEO)

RIK: Ne vršite pritisak, izbori još nisu gotovi

Kako je saopšteno iz MUP-a, policija je nakon preduzetih mera i radnji došla do određenih indicija koje bi uskoro trebalo da dovedu do rasvetljavanja svih okolnosti vezanih za snimak ubacivanja u kutiju listića koji liče na izborni materijal.

Podsećamo, muzičar Predrag Gostović dao je sinoć u svojstvu građanina izjavu policiji u vezi snimka navodne krađe glasova, koji je objavio na društvenoj mreži.

Foto: Facebook/Predrag Gostović-Peca Foto: Facebook/Predrag Gostović-Peca

Kako je rečeno, Gostović juče nije priveden, niti uhapšen, već je prihvatio poziv pripadnika MUP-a da da izjavu u svojstvu građanina.

Snimak na društvenim mrežama, čije poreklo nije poznato, niti gde je snimljen, prikazuje dve osobe, čija se lica ne vide, a koja zaokružuju na listićima broj 6 i ubacuju u kutije poput glasačkih.

MUP je juče saopštio da je, u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, pokrenuo istragu o tom slučaju.

Baner, izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROF

    11. april 2017 | 12:33

    Rasvetliti i oštro kazniti!

  • Lazar

    11. april 2017 | 13:08

    Sve je prevara što radi opozicija i ove njene pristalice. Pobeda Vučića je čista kao suza, narod zna za koga je glasao, na biračkim mestima su bili predstavnici stranaka i potpisali su zapisnike. Ovo je pokušaj krađe, od strane onih koji su izgubili izbore.

  • Ana

    11. april 2017 | 12:32

    To je namestaljka,Vucic je dobio posteno izbore!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA