Muzičar Predrag Gostović dao izjavu u MUP-u u vezi snimka o navodnoj krađi glasova (VIDEO)

MUP je ranije danas saopštio da je, u saradnji sa Tuižilaštvom za visokotehnološki kriminal, pokrenuo istragu o tom slučaju

  • 5

Muzičar Predrag Gostović dao je večeras u svojstvu građanina izjavu policiji u vezi snimka navodne krađe glasova, koji je objavio na društvenoj mreži, saznaje Tanjug u MUP-u.

MUP pokrenuo istragu zbog sumnjivih glasačkih listića

Kako je rečeno, Gostović nije priveden, niti uhapšen, već je prihvatio poziv pripadnika MUP-a da da izjavu u svojstvu građanina.

Snimak na društvenim mrežama, čije poreklo nije poznato, niti gde je snimljen, prikazuje dve osobe, čija se lica ne vide, a koja zaokružuju na listićima broj 6 i ubacuju u kutije poput glasačkih.

MUP je ranije danas saopštio da je, u saradnji sa Tuižilaštvom za visokotehnološki kriminal, pokrenuo istragu o tom slučaju.

Video pogledajte ovde:

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djoka

    11. april 2017 | 06:52

    Rekao bih da je ovo namestaljka...pa covek bos u carapama...ovo je kuci kod nekog,kopija glasackog listica,napravio kutiju...totalna budalastina...

  • Coa

    11. april 2017 | 07:55

    Способан човек тај Вучић када може редовно да краде по преко 50 посто гласова свака му част када ви што се жалите научите тако нешто можда ће бити нешто од вас и бићете добри за ову земљу.

  • Danijel

    11. april 2017 | 11:12

    Sorosa ce udariti srcka. Covek tolike pare dade, a amateri ne mogu ni jedan snimak namontirati. Pa dajte malo kreacije, pa sto u carapama, pa na tepihu, u kuci, hahahahahhaa, cirkus. Hapsi ovo policijo, ovu su pokusaji destbilizacije zemlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA