Komšinicu iskasapila sa 30 uboda nožem zbog duga od 300 evra?!

U identifikaciji osumnjičene pomogao je snimak video-nadzora u zgradi, na kome je uočena u momentu ulaska u stan Mirjane Kostić, ali i u trenutku izlaska, neposredno pre izbijanja požara

  • 3

Marina S. (34) iz Zaječara uhapšena je zbog sumnje da je sugrađanku Mirjanu Kostić (49) izbola nasmrt, a potom i spalila. Zločin se dogodio pre tri dana u stanu žrtve u Naselju Kraljevica 3B.

PREOKRET U ISTRAZI: Mirjana, koja je izgorela u požaru u Zaječaru, najverovatnije je UBIJENA!

Iako teško ranjena, Mirjana je uspela da iz zapaljenog stana izađe i pozove hitnu pomoć. Vatrogasci su je evakuisali, ali je nažalost ona preminula u bolnici. Isprva se verovalo da je žena preminula nesrećnim slučajem, jer je više od 80 odsto tela bilo pod opekotinama, međutim, obdukcija je pokazala da je žena izbodena nožem više od 30 puta. Istragom je vrlo brzo pronađena osumnjičena žena.

Prema pisanju Blica u identifikaciji je pomogao snimak video-nadzora u zgradi, na kome je ona uočena u momentu ulaska u stan Mirjane Kostić, ali i u trenutku izlaska, neposredno pre izbijanja požara.

- Pretpostavljamo da je motiv ubistva novac, zbog koga su se posvađale. Navodno, ubijena je osumnjičenoj dugovala 300 evra. Utvrdiće se da li je to istina. Verovatnije je da je ona Mirjani dugovala novac ili tražila pare, jer je žrtva nedavno prodala garsonjeru - navodi izvor blizak istrazi.

Foto-ilustracija: pixabay.com, Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: pixabay.com, Profimedia/Alamy

Mirjana je živela sama, nakon što je njen sin jedinac otišao na studije u Novi Sad. Radila je kao manikirka, a bila je i porotnica u sudu, pa komšije sumnjaju da je tako upoznala ubicu.

Mirjana Kostić sahranjena je juče na gradskom groblju u Zaječaru.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DXN1

    15. april 2017 | 07:56

    Dozivotna robija,dok nije jos nekoga ubila.

  • Milan

    15. april 2017 | 11:25

    Naravoucenije: ako nemas odakle da vratis, ne pozajmljuj pare

  • Natalia

    15. april 2017 | 08:27

    Joj boze koja psihopata zena,cisto sumnjam da je zbog 300 evra tako nesto uradila BOLEST ZIVA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA