POLICIJA ITALIJE JE SRPSKOM RAMBU ZA PETAMA: On je mag kamuflaže, krije se po šumama, a jako je opasan (FOTO)

Psi su nanjušili Vaclavića još prošle nedelje, a do danas su policiju odveli do još nekoliko predmeta u šumi za koje se predpostavlja da su tragovi koji bi mogli da vode do njega

  • 5

Italijanska policija već više od dve nedelje bezuspšeno traga za ubicom Igorom Vaclacićem (41), odbeglim "Rambom" ili "Igorom Srbinom" kako je prozvan u italijanskim medijima, zbog dva ubistva i jednog pokušaja ubistva.

Odbegli Srbin seje strah po Italiji: Ranjeni ubica danima se skriva po šumama, iza sebe ostavlja krvave tragove

Odnedavno u istragu su uključeni psi tragači koji su konačno našli prve tragove u šumi u kojoj se krije.

Psi su nanjušili Vaclavića još prošle nedelje, a do danas su policiju odveli do još nekoliko predmeta u šumi za koje se predpostavlja da su tragovi koji bi mogli da ih odvedu do čoveka koji se tereti za dva ubistva i jedan pokušaj ubistava.

Foto: Instagram Foto: Instagram

Svi predmeti poslati su na analizu, a danas se povodom ovih tragova oglasiti i zvaničnici na konferenciji za novinare, prenose lokalni mediji.

Sumnja se da Vaclavić preživljava zahvaljujući voću i jajima koje krade sa okolnih farmi. Italijanski novinari razgovarali su sa bivšim zatvorenikom koji poznaje Vaclavića, on kaže:

- Pokušaće da ostane u bekstvu dok se stvari ne smire, ali sasvim je sigurno da će radije poginuti u okršaju nego da ode u zatvor - kazao je on.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Podsećamo, on je 1. aprila ubio Davida F. (52), vlasnika bara u Bolonji, jer mu nije predao novac. Nakon pljačke, pobegao je u obižnju šumu, gde ga je, nakon što se gotovo nedelju dana u njoj krio primetio čuvar, koji je pokušao da ga uhapsi, ali je i njega ubio.

Nakon što se saznalo da se krije u šumi, 19 policajaca je krenulo u akciju hapšenja međutim, Igor je upucao jednog od njih.

Foto: Instagram Foto: Instagram

Organi reda ipak sumnjaju da mu u uspešnom skrivanju ima pomagača, zbog čega se prate svi pozivi preko mobilnih telefona u toj oblasti, kao i svi sa kojima se dovodi u vezu u proteklih nekoliko godina.

U potragu za "Rambom iz Srbije" uključene su i helikopterske jedinice, a policija sumnja da je naoružan sa dva pištolja i da je jedan od najopasnijih kriminalaca.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćorloilo Ćorlo Pk

    18. april 2017 | 13:20

    Za sada je još "mag kamuflaže", ali izgleda da će uskoro da shvati da je "mag-arac"! ;-) ;-)

  • Mladjo

    18. april 2017 | 17:13

    Nikad ga zabari uhvatiti nece

  • Doberman

    18. april 2017 | 21:34

    Gile sampion do pobede!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA