Jeziva sudbina: Majka četvoro dece se ubila zbog gubitka starateljstva i optužbi da je imala seks sa maloletnikom

Nakon borbe sa depresijom i četiri predoziranja, gospođu Grifin iz Ročdejla u Velikom Mančesteru je našla njena baka mrtvu u krevetu

  • 12

Majka (36) četvoro dece izvršila je samoubistvo nakon što je izgubila starateljstvo nad decom i pošto je optužena da je imala seks sa maloletnim dečkom.

Otac žene koja se ubila skokom sa sedmog sprata: Za smrt moje ćerke krivac je njen bivši muž!

Stravični detalji samoubistva majke u Paraćinu: Ubila se jer joj je bivši muž uzeo decu?! (FOTO)

Socijalna radnica Šejla Grifin je oslobođena seksualnih optužbi na sudu, ali troje od njenih četvoro dece se već uselilo kod oca i omala je problem sa njim kad god bi htela kontakt sa decom, čulo se na sudskom pretresu.

Nakon borbe sa depresijom i četiri predoziranja, gospođu Grifin iz Ročdejla u Velikom Mančesteru je našla njena baka mrtvu u krevetu.

Uoči njene smrti 15. oktobra prošle godine žalila se da je sistem izneverio i da je otišla u psihijatrsijsku bolnicu da traži pomoć da kako bi se "suočila sa svojim demonima jer ne može sama da se nosi sa tim".

Foto: Facebook Foto: Facebook

Dva dana pre toga je pokušavala putem poruke da dogovori posetu svojoj deci u Edinburgu, piše dailymal.co.uk.

Na saslušanju je rečeno da je bila dobra majka i divna osoba i da je uživala da igra ragbi kao tinejdžer. Sa suprugom Krisom je bila 18 godina, a upoznala ga je kad je imala 14.

Kada su se rastali, optužena je da je imala seksualne odnose sa detetom 2012. godine. Morala je da se suoči sa optužbama pred Kraljevskim sudom u Minšel ulici u Mančesteru pre nego što su je oslobodili krivice 2014. godine.

Njena baka Šejla Nouks je na saslušanju izjavila da je Šila bila napeta, ali pasivna osoba koja je imala problem sa time da se zauzme za sebe.

- Deca su kod njenog supruga Krisa bila svake druge nedelje, ali je imala teškoća kad god je trebalo da se oko viđanja dece dogovori sa njim. Kad je Kris dobio puno starateljstvo na decom, Šejla je počela da pije i uzima tablete protiv bolova. Najviše ju je dotuklo to što joj je nakon toga još teže bilo da se dogovari sa njim. Baš se trudio da joj oteža i to je odvuklo pravo u depresiju - priča njena baka.

Daljinac baner

(Telegraf.rs /dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    19. april 2017 | 23:27

    On je idiot koji ce morati sada deci da objasni zasto je komplikovao iz pakosti sve.

  • Zak

    20. april 2017 | 02:20

    Tuga... a zar nam nije dosta nase muke pa morate da pisete i o tamo nekim nama totalno nepoznatim i dalekim ljudima!? Ajmo sad nekoliko clanaka o mladim matematicarima iz Srbije, mladim preduzetnicima iz Srbije...

  • istina

    20. april 2017 | 06:49

    Ako sud ovako zavrsava a zena oslobodena optuzbi ko snosi ovu krivicu psihicki su je ubili neljudi fakultetski obbrazovani vratice se krivcima za zivota to ne izostaje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA