3

Prvi nastup posle nesreće: Ruski hor "Aleksandrov" stiže u Arenu

U Ministarstvu kulture i informisanja potvrdili su dolazak obnovljenog vojnog hora i dodali da će kao jedan od organizaora ovog programa učiniti sve da njihov nastup vidi što veći broj građana Srbije

Hor Crvene armije Aleksandrov
Foto: Tanjug/AP

Čuveni vojni hor ruskih oružanih snaga “Aleksandrov” nastupiće 4. novembra u Beogradu u Kombank areni, saznaje Informer. Ovo će biti njihov prvi nastup u Srbiji nakon stravične tragedije koja se dogodila 26. decembra prošle godine, kada su čak 64 člana tog anasambla staradala u padu vojnog aviona u Crno more.

VODEĆI RUSKI TV KANALI PRENELI: Park u Beogradu nosiće naziv po ruskom ansamblu “Aleksandrov”

KOBNI PAD RUSKOG AVIONA: Nema preživelih, istraga nesreće u toku, da li je uzrok teroristički napad? (FOTO) (VIDEO)

Prema saznanjima ovog lista, koncert će se zbog ogromnog interesovanja održati u Kombank areni, a doći će oko 100 članova ansambla, zajendeo sa baletskom grupom, orkestrom i horom.

U Ministarstvu kulture i informisanja potvrdili su dolazak obnovljenog vojnog hora i dodali da će kao jedan od organizaora ovog programa učiniti sve da njihov nastup vidi što veći broj građana Srbije.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Eminentni hor tokom boravka u Srbiji imaće odlične uslove za rad. S obzirom na termin gostovanja, još uvek nećemo precizirati u kojem će prostoru u Beogradu nastupiti “Aleksandrov” – kažu u ministarstvu.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da je veoma važno što obnovljeni ruski hor dolazi u naš grad.

– Sama činjenica da već ove godine dolaze u srpsku prestonicu govori o tome da smo mi važno mesto na kulturnoj mapi Evrope i sveta – rekao je Mali.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Informer)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Beograd, Hor Aleksandrov, Kombank arena, Koncert
Popularni komentari
  • A
    Anonymous

    Je l moze vise ovakvih vesti o kulturi, istoriji, manifestacijama, sportu, deci itd ?

  • Д
    Дикан

    Добро дошли!

foto dana

video dana