77

Deco, polni organ se dira jezikom, usnama, zubima: Ovo su KONTROVERZNE lekcije koje će đaci iz Srbije učiti! (FOTO)

U Ministarstvu prosvete naveli su da je reč o materijalima kakvi postoje u evropskim obrazovnim sistemima

Škola, mini suknja, Minić, Devojčice, Obrazovanje, TAMABEPA, Seksi, Muvanje
Foto: Profimedia/Caia Image

U obrazovnom paketu za osnovnu i srednju školu deci će biti objašnjeno “šta se konkretno radi kod oralnog seksa“, “šta je to analni seks“ i “koliko dugo sme da se masturbira.

Kako se stavlja ženski kondom? Ovakva i slična pitanja se nalaze u nastavnom programu za osnovne i srednje škole

A neki od odgovora na pitanja glase:

Šta je to analni seks?

Biti zaljubljena osoba, biti voljen i voditi ljubav je predivna stvar. Na koji način će se ostvariti seksualni odnos, stvar je želja, potreba i dogovora osoba koje vode ljubav. Analni seks je jedan vid seksualnog odnosa. Nemoj se opterećivati “tehnikom”. Osobe koje se vole shvatiće šta im prija.

Šta se konrektno radi kod oralnog seksa?

Biti zaljubljena osoba, biti voljen i voditi ljubav je predivna stvar. Na koji način će se ostvariti seksualni odnos, stvar je želja, potreba i dogovora osoba koje vode ljubav. Oralni seks je vrsta seksa u kojoj je polni organ žene ili muškarca stimulisan oralnim putem, odnosno usnama, jezikom, zubima.

U Ministarstvu prosvete naveli su da je reč o materijalima kakvi postoje u evropskim obrazovnim sistemima.

Printskrin: Politika

Printskrin: Politika

– Nažalost, svedoci smo raznih oblika nasilja nad decom incesta, pedofilije, trudnoća. Stoga, kada govorimo o obrazovnim paketima moramo imati u vidu važnost njihovog cilja – navode u resornom ministarstvu.

Unija sindikata prosvetnih radnika juče je zatražila hitno uklanjanje ovih materijala, a pored njih i Udruženje građana “Ko nam truje decu”.

Zoran Jovanović, osnivač Udruženja kaže da priručnici imaju oko 500 strana i koristiće se na časovima biologije, srpskog jezika, istorije, sociologije.

Da li deca treba da imaju seksualno obrazovanje u školi?

Da li deca treba da imaju seksualno obrazovanje u školi?

Hvala Vam što ste glasali.

  BUDITE ISKRENI, PODELITE SA NAMA SVOJE MIŠLJENJE U ANKETI I U KOMENTARIMA

A šta vi mislite? Da li je bolje deci objasniti šta je seksualni odnos umesto da sama istražuju ili treba zabraniti da se uopšte o seksu priča o školama?

Da li je licemerno boriti se protiv seksualnog obrazovanja u zemlji koja ima nenormalno veliki broj maloletničkih trudnoća ili smatrate da će ovakve lekcije dovesti do još većeg broja neželjenih trudnoća?

Telegraf.rs želi da čuje vaše mišljenje, ostavite svoje odgovore u komentarima!

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Politika)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Deca, Obrazovanje, Seksualno obrazovanje, Škola, učenici
Popularni komentari
 • C
  Cika Jova

  Ovo nije seksualno obrazovanje. Ovo je seksualna delikvencija i dekadencija.

 • v
  victoria

  Ovakvi tekstovi nemju veze sa seksualnim obrazovanjem. Sta ce neko raditi u svojoj intimi to je njegova stvar i ne treba da ih neko uci. Treba vise staviti akcenat na opasnosti predbracnog seksa, prenosivih bolesti, zastiti, i emocionalnim posledicama ranog stupanja u odnose. Ne mogu da zamislim da nastavnik objasnjava deci u razredu kako da gricka neciji polni organ!

 • s
  sale1971

  To je u Evropi odbačeno masovnim protestima roditelja.Moje dete neće ići na tu nastavu,jer je korisna koliko i vakcinacija!!!

foto dana

video dana