BUKTI NARKO-RAT U MEKSIKU: Na ulicama gore automobili, policija je već ubila dvojicu glavnih dilera (FOTO) (VIDEO)

Ubijeni narko dileri su iz dva suparnička kartela

  • 0

Dvojica glavnih narko dilera ubijena su u subotu u akciji federalnih snaga u meksičkoj državi Tamaulipas, na granici prema SAD.

U Meksiku otkriveno 250 LOBANJA! Ljudi iz kartela godinama nestajali, sad se zna gde su završili

Bezbednosni porparol Tamaulipasa izjavio je da su dileri ubijeni u subotu u odvojenim akcijama i su iza njih po autoputevima ostala izgorela vozila.

Huan Loisa Salinas, poznatiji kao "komandante Toro" ubijen je u sukobu sa marincima u gradu Rejnoza, na samog granici sa SAD. On je, navodno bio lokalni lider Zalivskog kartela u Rejnozi.

Vlasti su više puta pokušavale da ga uhapse, što je dovelo do učestalih razmena vatre sa kartelom. U jednoj takvoj pucnjavi, u aprilu, povređen je i američki građanin, prenosi AP.

Portparol Državne bezbednosti Meksika, Luis Alberto Rodrigez, rekao je da su postavljene 32 blokade na autoputu i ulicama.

U 11 od tih blokada korišćeni su automobili, koji su obično ukradeni, a potom i zapaljeni.

Pored Loisa Salinasa, u Siudad Viktoriji, glavnom gradu Tamaulipasa, u pucnjavi je ubijen i Fransisko "Pančo" Kareon, lokalni lider rivalskog kartela "Zetas".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA