≫ 

Njene reči će biti najvažnije: Snaja ubice iz Bariča i dalje se bori za život u požarevačkoj bolnici

Gorica Dačić prevezena je u Opštu bolnicu u Požarevcu

  • 4

U nezapamćenom zločinu u golubačkom selu Barič, kada je Božidar Dačić usmrtio troje, a onda presudio sebi u porti crkve, teško je ranjena njegova snaja Gorica, koja je primila tri metka.

Golubačko selo smrti: Leševi i dalje na ulicama, čini se kao da je kraj sveta (FOTO)

Muk i očaj u Bariču, leš je još u porti: Prošao je pored mene i rekao "Idem da se ubijem"

Sekunde su me delile od njegovog pištolja! Jeziva ispovest komšije Božidara D, samo par sati posle masakra u Bariču (FOTO)

Uznemirujuće fotografije masakra koji je uznemirio Srbiju

Gorica Dačić prevezena je u Opštu bolnicu u Požarevcu, a Telegrafu je to potvrđeno iz kabineta direktora.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Rano jutros primljena je Gorica Dačić sa tri prostrelne povrede. Urađena je dijagnostika, operisana je i zbrinuta, i trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi. U ovom trenutku žena je van životne opasnosti, ali njeno stanje se pomno prati i očekuju se dalje prognoze. Rano je predvideti bilo šta - rečeno je Telegrafu.

Ukoliko Gorica uspe da se izbori sa povredama, njena verzija događaja biće ključna u razrešavanju ovog nezapamćenog zločina.

Podsetimo, Božidar D. (77), austrijski penzioner, hicima iz pištolja ubio je svog sina, suprugu i šuraka, a snaju teško ranio. Nakon toga, on je izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu, u porti seoske crkve.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona

    26. april 2017 | 10:29

    Nece reci istinu ,sigurno je uradio sa razligom ,crncio ceo zivot vani da ih obezbedi a oni mu isekli struju iskljucili kablovsku ,sve jade u porodici naprave snahe ja imam istu ,samo se ja nedam jer sam ja sve napravila i svi papiri su na meni u svadji sa njom nikad nisam bila ali mi je ispodmuklo prigovarala za kucu i mnogo stosta ,ja je samo prognorisem i na tom se zavrsi jel ce sutra sve biti njihovo kao sto je i sad necu odneti sa sobom u grob pogotovo sto ja sina nemrzim pa ni nju ali mi njeno ponasanje puno smeta ali je svaka rec zlatna koja ostane iza zuba ,tako se sanjom borim !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA