≫ 

Najnoviji detalji, Božidar je ubijao u tri kuće! Kada je videla da joj je mrtav sin, žena prestravljena otrčala kod komšinice (FOTO)

Ubistvo se dogodilo dakle, u tri kuće: u porodičnoj kući Dakića, kod komšinice i u kući šuraka Pavla Živkovića

  • 16

U selu Barič kod Golupca jutros oko osam časova se dogodila nezapamćena tragedija kada je Božidar Dačić (77) izvršio trostruko ubistvo i samoubistva, a jedna žena je teško ranjena i nalazi se u bolnici u Požarevcu.

Uznemirujuće fotografije masakra koji je uznemirio Srbiju

Pronađen pištolj koji je Srbiju zavio u crno: Božidar je vozio bicikl i oružje izvadio iz džepa da bi sejao smrt (FOTO)

Njene reči će biti najvažnije: Snaja ubice iz Bariča i dalje se bori za život u požarevačkoj bolnici

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Austrijski penzioner rano jutros krenuo je u krvavi pir i  hicima iz pištolja likvidirao svog sina Miroslava, suprugu Radu i šuraka Pavla, a snaju Goricu ranio. Potom je u dvorištu crkve pucao sebi u glavu. Do stravičnih ubistava je došlo zbog svađe oko imanja sa sinom i njegovom ženom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prvo je ubio sina, ranio snaju, a potom krenuo da traži svoju ženu, koja je kada je videla kako sin pada kao pokošen, pobegla glavom bez obzira kod komšinice.

Božidar je tražeći suprugu upao kod komšinice u kuću i pokušao nasilno da uđe. Komšinicaga je molila da se smiri i da ne pravi "belaj", ali Božidar je uleteo unutra i usmrtio suprugu na komšinicinom krevetu. Nakon toga je izašao i saopštio komšinici kako nju neće da dira, jer ona ništa nije kriva, i otišao dalje na biciklu da seje smrt.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nakon što je ubio najbliže članove svoje porodice Božidar je krenuo 100 metara dalje do kuće svog šuraka, i ubio ga ispred kuće.

Sa oružjem u rukama, na ulici je sreo svog brata od ujaka Radeta i rekao mu: "Sve sam ih pobio, ali kurva mi je utekla. Idem da se ubijem" i krenuo ka dvorištu crkve. Nekoliko trenutaka kasnije začuo se poslednji hitac koji je ispalio sebi u glavu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U tom trenutku je Rade pomislio da će brat pucati i na njega.

- Mislio sam da će ubiti i mene, ali on je rekao da ide da ubije sebe... Čuo sam kada je pištolj u crkvi opalio - rekao je Rade.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ubistvo se dogodilo dakle, u tri kuće: u porodičnoj kući Dakića, kod komšinice i u kući šuraka Pavla Živkovića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nakon krvavog pira, otišao je u portu crkve i presudio sebi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    24. april 2017 | 15:22

    Imovina i zla krv. Što zla snaja zna da zakrvi najrodjenije niko ne zna al sve joj se to naplati. Jadni pokojnici svi odreda, a naslednica se neće nauzivati, oteto prokleto vazda bilo. Nesrećniku puko film, zdravlje ostavio u belom svetu i da mu na kraju tuđi sve raskrcme.

  • sara

    24. april 2017 | 23:15

    samo lupetate tu bez veze ... kad imao hrabrost da pobije naj rodjenije ,gde mu je hrabrost da saceka policiju i da robija ??? sto nije rokno samo sebe idiot ... treba mu imanje u 78 godina ???

  • Majka iz beograda

    25. april 2017 | 17:22

    E lud covek pobio sve a ranio snaju.sve sto je stekao mukom ostavio njoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA