Horor kod Niša: Muškarac tri meseca ležao mrtav u vikendici

Iako policijskim uviđajem nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je starčeva smrt posledica krivičnog dela, Više javno tužilaštvo je saopštilo da je naložilo obdukciju

  • 2

S.L. (73) pronađen je mrtav u nedelju u svojoj vikendici u niškom selu Donje Vlase. Nesrećnog čoveka pronašao je njegov bratanac i alarmirao policiju. Pretpostavlja se da je čovek preminuo pre najmanje tri meseca, jer je toliko prošlo otkako su ga komšije videle a i leš je bio u poodmakloj fazi raspadanja.

Ranjeni Nišlija imao debeli dosije: Posle "hitaca upozorenja" uspešno se oporavlja

Novi detalji pucnjave u Nišu: Otkriven razlog zašto su M. K. pucali u noge. Jeziv je (FOTO)

Ruža Aleksić, njegova prva komšinica kaže da je S.L. živeo sam jer mu sin boravi u Australiji a u inostranstvu su mu i supruga i ćerka.

- On je imao običaj da svakog jutra izađe ispred kuće da pije kafu. Međutim, zadnji put smo ga videli pre skoro tri meseca. Pretpostavljali smo ili da ga je sin odveo u Australiju ili da je otputovao kod rodbine u Prokuplje. Meutim, juče je na molbu njegovog sina kome je bilo sumnjivo što mu se otac ne javlja tako dugo, komšijin bratanac iz Prokuplja došao da ga obiđe. Istrčao je iz kuće kao bez duše i otrčao kod jednog komšije da pozove policiju. Kako sam čula, zatekao ga je mrtvog na kauču – priča komšinica preminulog.

Kako kaže, ubrzo je stigla policija i pogrebnici koji su odneli leš.

- Sin bi trebao danas da dođe da organizuje sahranu. On se o njemu lepo starao iako živi u Australiji. Kuću mu je sredio, a slao mu je i novac. Preko leta bi dolazio sa porodicom, videla bi ih kako roštiljaju u dvorištu. Svi smo u šoku, nije se žalio da je bolestan, pa smo se iznenadili kada smo shvatili da je preminuo – kaže ova žena.

Iako policijskim uviđajem nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je starčeva smrt posledica krivičnog dela, Više javno tužilaštvo je saopštilo da je naložilo obdukciju.

Daljinac baner

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    24. april 2017 | 15:36

    Dobro se sin o njemu starao a nije se cuo sa njim 3 meseca???? Zar mu nije bilo sumljivo vec posle par dana nije cuo sa ocem???

  • Jasmina

    26. april 2017 | 21:52

    Dobro staranje ne podrazumeva samo finansije.vaznija je komunikacija .koja je to briga 3 meseca ne pozvati roditelja u eri mobilnih telefona.hajte molim vas dobro se sin brinuo strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA