Ako se vraćate sa odmora, naoružajte se strpljenjem: Pojačan saobraćaj u večernjim satima

Razvoj oblačnosti i kiša mogući su na području južne i centralne Srbije

  • 0

Na putevima u Srbiji u večernjim satima očekuju se gužve, kako zbog toga što je danas poslednji praznični dan pa se mnogi vraćaju kući, ali i zbog kiše koja je najavljena za poslepodne.

VOZAČI PADAJU NA OVOM: Koju grešku je napravio žuti automobil, pa izazvao udes u drugoj traci? (VIDEO)

Auto-škole menjaju cene: Same će moći da određuju koliko će koštati časovi!

Saobraćaj je ovog jutra umerenog intenziteta, ali se već u prvim popodnevnim satima očekuju gužve, najviše na prilazima većim gradovima, na naplatim rampama Stara Pazova i Šimanovci, ali i na delu auto-puta između Ljiga i Preljine - navodi se u saopštenju Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta. Na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu iz Srbije u Hrvatsku, teretna vozila čekaju oko dva sata.

AMSS podseća da vozače se u toku dana očekuju nestabilne vremenske prilike, sa razvojem oblačnosti i mogućom kišom na području južne i centralne Srbije. Sporija vožnja biće potrebna na putevima u planinskim predelima, gde vozačima pored mogućih mokrih kolovoza prete i odroni.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA