≫ 

Srbi masovno povećavaju penise Hrvatima: Dođu u Beograd s malom alatkom, a vraćaju se kući obdareni!

Povećavanje penisa, ukoliko nije iz zdravstvenih razloga, najčešće traže muškarci koji imaju kompleks zbog veličine svog organa

  • 20

Muškarci iz Hrvatske, Slovenije i Crne Gore masovno dolaze u Srbiju na operaciju povećavanja penisa. Prema rečima lekara, komšije hrle u Srbiju na "popravku muškosti", jer imamo dobre stručnjake, zahvat je jeftiniji, a i muškarci su sigurniji da niko neće saznati da su svoj ponos morali da dorade.

Hrvati sve više oboljevaju od bolesti koja dovodi do skraćenja penisa i slabljenja erekcije: Masovno padaju u depresiju

Kod plastičnih hirurga u Srbiji operacija košta oko 3.000 evra, dok je u Hrvatskoj i Sloveniji bar duplo više. Ovaj zahvat postao je apsolutni hit u plastičnoj hirurgiji i za njim vlada veliko interesovanje, pa su ordinacije pune.

Plastični hirurg dr Dimitrije Panfilov kaže da poslednjih godina pod nož odlazi veliki broj pacijenata iz zemalja regiona koji imaju problem sa veličinom polnog organa. On tvrdi da je operacija rešenje za muškarce koji sve češće obolevaju od Pejronijeve bolesti, koja dovodi do skraćivanja penisa, slabljenja erekcije i bola.

Međutim, mnogi i bez zdravstvenih problema dolaze na operaciju jer samo žele da povećaju polni organ.

Foto: Profimedia, Alamy Foto: Profimedia, Alamy

- Povećavanje penisa, ukoliko nije iz zdravstvenih razloga, najčešće traže muškarci koji imaju kompleks zbog veličine svog organa. To utiče na njihovu psihu, ne mogu da zadovolje partnerku i samim tim seksualni život im predstavlja noćnu moru. Kako vreme prolazi, kod njih se javlja i osećaj sramote. Zato se Hrvati, Crnogorci, ali i Srbi i te kako odlučuju za ovu intervenciju, jer važe za mačo muškarce - priča dr Panfilov.

Prema njegovim rečima, ova operacija se radi u totalnoj anesteziji i traje oko sat i po.

- Pacijent se uspava i zahvat se radi u tri faze. Pomoću plastike koža penisa se produžava, a zatim se zaseče ligament ispod stidne kosti kako bismo mogli što više dužine da izvučemo. To se potom lepo fiksira, zašije, a onda s eu novu veličinu ubrizga određena količina masnog tkiva kako bi imali i duži i deblji penis. Medicinski, penis najviše može da se produži za 5 centimetara - objašnjava dr Panfilov i dodaje da je dve nedelje posle zahvata seks strogo zabranjen.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Seksolog i urolog dr Aleksandar Milošević ističe da muškarci iz Hrvatske, ali i ostalih zemalja regiona, u velikom broju dolaze u srpske ordinacije, jer je naš tim genitalnih hirurga među najboljima u Evropi.

- Poslednjih godina raste broj pacijenata koji žele da poprave svoj polni organ, uvećaju ga ili isprave. Srbija ima najbolje stručnjake koji su učili od pokojnog profesora Save Perovića i nema greške u radu kada su ovakve intervencije u pitanju. Pored zdravstevnih problema, muškarci se na ovaj korak najčešće odlučuju kako bi s ehvalili svojom "alatkom" i bili puni samopouzdanja prilikom seksualnih odnosa - ističe dr Milošević.

On, međutim, savetuje muškarce da vode računa o željenoj veličini, jer iako povećaju polni organ, nema garancije da će njihov seksualni život biti bolji.

- Najbolje je imati prosečan penis, a to je između 9 i 16 centimetara. Što je penis veći, erekcija se teže postiže i održava. Zato je najbolje konsultovati se sa lekarom i obaviti sve potrebne preglede pre same intervencije - smatra dr Milošević.

Psihoterapeut dr Zoran Milivojević upozorava da je skoro trećina muškaraca nezadovoljna svojim polnim organom i da to ozbiljno može da naruši njihov seksualni, ali i društveni život.

- Polni organ je simbol muškosti i ukoliko tu nešto ne štima, kod mučkaraca se javljaju kompleksi različitih vrsta. Ako muškarac shvati da je njegov penis nedovoljno veliki i debeo, to će uticati na njegovu psihu. Javljaće se osećaj sramote i nedovoljno samopouzdanja, što će kao krajnji ishod imati loš seksualni život, povlačenje u sebe i psihičke probleme. Zato muškarci pribegavaju tazličitim pomagalima, pa čak i hirurškim zahvatima - kaže dr Milivojević.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: informer.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VladimirR

    5. maj 2017 | 11:08

    I onda kada Hrvatica pogleda pimpek na kome piše made in Srbija? Dođe u Srbiju da proveri da li su svi takvi?

  • Murter

    5. maj 2017 | 16:19

    Hej srbi, dali je ovo istina, i koliko kosta operacija ?

  • Zeljko PSG ex JSO

    5. maj 2017 | 09:40

    Mali a mekan ko duša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA