LUDO&BRZO: Pijan bežeći od policije, uleteo među pešake!

Smederevac Robert S. (30) "golfom" umalo izazvao masakr, nakon što se oglušio o poziv saobraćajne policije da zaustavi auto

  • 1

Policija je noćas uhapsila Roberta S. (30) iz Smedereva, koji je, upravljajući putničkim vozilom marke "golf", pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole centralnim gradskim ulicama bežao od patrole saobraćajne policije.

Patrola je, oko ponoći, u Ulici Mome Ardelića, ovom vozaču signalizirala da zaustavi vozilo, na šta se on oglušio, ubrzao i nastavio kretanje.

- Uključivši svetlosnu i zvučnu signalizaciju, patrola je krenula za autom, koji se velikom brzinom kretao ulicama Prote Mateje, Lukijana Mušickog i Kneza Mihaila, pored Zdravstvenog centra, do raskrsnice sa Karađorđevom ulicom, u samom centru grada. Tu je prošao raskrsnicu i nastavio kretanje pešačkom zonom, između crkve i kafea "Monument", gde je uleteo među brojne pešake, koji su morali da se sklanjaju, kako ne bi bili povređeni, rekli su u Policijskoj upravi Smederevo.

Vozač je zaustavio vozilo tek u Ulici Vuka Karadžića, pošto su mu se, najverovatnije od udara u ivičnjak, izbušile obe leve gume. Odatle je, pošto je odbio alko-test, odveden u službene prostorije, gde mu je određeno policijsko zadržavanje u trajanju do 12 sati. Protiv Roberta S. policija je podnela prekršajnu prijavu zbog nasilničke vožnje, vožnje u alkoholisanom stanju i bez odgovarajuće vozačke dozvole.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA