≫ 

Stravičan udes kod Bele Palanke: U direktnom sudaru dvoje poginulo

Tridesetosmogodišnji bugarski državljanin koji je vozio ‘’mercedes’’ zadobio je teške telesne povrede. Posle prijema u Službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja pirotske Opšte bolnice, zbog teških telesnih povreda on je prebačen u jedinicu Intenzivne nege Opšte bolnice Pirot,rečeno nam je u ovoj zdravstvenoj ustanovi

  • 5

Dve osobe poginule, jedna teško povređena Dvoje bugarskih državljana poginuli su danas a jedna osoba je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u toku prepodneva dogodila na međunarodnom putu Niš- Pirot kod Bele Palanke.

STRAVIČNA NESREĆA NA PUTU ZA SMEDEREVO: Jedna osoba poginula, dve povređene

Stavila je bose noge na instrument tablu auta, a kada vidite šta joj se desilo - to nikada više nećete uraditi (VIDEO)

Do nesreće je došlo pošto je vozač "pasata’’ koji se kretao iz pravca Niša ka Pirotu, zbog nepravilnog preticanja, prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario putnički automobil marke "mercedes’’, koji je dolazio iz suprotnog pravca. Došlo je do čeonog sudara u kome su na licu mesta poginuli bugarski državljani pedessetsedmogodišnji vozač "pasata’’ i njegova pedesetogodišnja saputnica.

Tridesetosmogodišnji bugarski državljanin koji je vozio ‘’mercedes’’ zadobio je teške telesne povrede. Posle prijema u Službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja pirotske Opšte bolnice, zbog teških telesnih povreda on je prebačen u jedinicu Intenzivne nege Opšte bolnice Pirot,rečeno nam je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Prekida u saobraćaju na ovom međunarodnom putu nije bilo a vozila su preusmeravana na drugu traku auto puta koji se gradi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki

    7. maj 2017 | 13:07

    Pogledajte malo puteve na primer svedska ide put sa po dve trake I tamo I vamo cim ostanu dve trake izmedju je branik koji ne dozvoljava preticanje I samim tim smanjuje se broj direktnih sudara a ne znam cemu sluze pune linije samo pregrada I zavrsen posao

  • Игор

    7. maj 2017 | 12:46

    Страшно.

  • Јасмина

    7. maj 2017 | 16:14

    Љиди моји,ово је Србија и путеви су катастрофа(готово макадамски).Ствар је у њиховој навици да возе по Европски,брзо и хладнокрвно...Породицама страдалих саучешће...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA