Znali smo je kao lekarku koja prodaje burek, dve godine kasnije Jasmina u još goroj situaciji. Sada nema posao

Sada, dve godine kasnije, ona i dalje nema zaposlenje, ali se nada da će do novog radnog mesta u struci doći nakon što je raspisan konkurs za lekara

  • 22

Jasmina Tahirović (33) iz Sjenice, lekarka je za koju je javnost prvi put čula pre dve godine kada je bez obzira na prevremeno završene studije medicine, položen državni ispit i odrađeni staž u KCS, radila u lokalnoj pekari.

Džafer Aslani je omiljeni dečji doktor u Beogradu: On ima moć koju drugi lekari nemaju, otkrivamo u čemu je caka (FOTO)

Međutim, ni sve to nije bilo dovoljno da zadrži posao - jer je ostala bez posla čim se njena fotografija pojavila u medijima.

Sada, dve godine kasnije, ona i dalje nema zaposlenje, ali se nada da će do novog radnog mesta u struci doći nakon što je raspisan konkurs  u Domu zdravlja u Sjenici.

- Konkurisala sam i strahujem... Ubedljivo najduže čekam i ispunjavam sve uslove, ali se bojim... Nadam se da ću konačno raditi lekarski posao za koji sam se školovala i koji mnogo volim.

- Mogla sam i ja da odem negde u inostranstvo, bilo je i takvih saveta, ali sam čvrsto odlučila da se vratim u Sjenicu i budem uz roditelje koji su me školovali, ali i pomažem mojim sugrađanima - ističe dr Jasmina Tahirović za Večernje novosti i dodaje da joj je dodatni motiv i rođenje sina.

Konačnu odluko o "Jasmininoj sudbini" doneće do kraja ovog meseca rukovodstvo Zdravstvenog centra u Užicu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nesa

    11. maj 2017 | 19:24

    jasmina ali zato baba devojka nada macura koja nema ni kuce ni mace moze da radi sa 69god

  • Paris

    11. maj 2017 | 19:27

    Uzas!!! Bolje bi pomogla roditeljima da ode i nadje svoju srecu u inostranstvu nego sto su nesrecni gledajuci svoju cerku kako propada. Bruka za drzavu!

  • Vukovar

    11. maj 2017 | 20:17

    Sramota za drzavu, ako ne platis za posao nikad ga neces ni dobiti jer na zalost strucnost i znanje se ne vrednuje. Zalosno je da toliko nasih strucnjaka mora da ide u inostranstvo a kod nas rade oni sto su kupili diplome a nakon toga i posao ( znam iz bliskih primera ) Nazalost tako je i u Hr Pozdrav od medicinskog radnika koji ne radi ( nece da kupuje posao )

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA