Presela mu kifla: Ušao u pekaru, parkirao "mercedes", a kada je izašao napolje SKAMENIO SE

Nesvakidašnja pljačka dogodila se na Bulevaru Nemanjića u Nišu ispred pekare u kojoj je zlosrećni vozač zastao na trenutak kako bi kupio kifle

  • 14

N.B. iz okoline Aleksinca ostao je bez „mercedesa“ dok je kupovao pecivo.

Krvavi obračun kod Aleksinca: Zaljubili se u istu ženu pa se izboli nožem. Ja nemam ništa sa njima (FOTO)

Nesvakidašnja pljačka dogodila se na Bulevaru Nemanjića u Nišu ispred pekare u kojoj je zlosrećni vozač zastao na trenutak kako bi kupio kifle.

Smatrajući da će se zadržati kratko, vozač je ključeve ostavio u bravi „mercedesa C 200“ što je kradljivac iskoristio, utrčao u vozilo, upalio ga i pobegao. Kada je izašao iz pekare, shvatio je da je ostao bez automobila pa je odmah otišao u policiju gde je kradju prijavio. Za vozilom je raspisana potraga i policija intenzivno radi na njegovom pronalaženju – kažu naši sagovornici iz istrage.

"Mercedes" niških registarskih tablica vlasništvo je druge osobe, a za sada nema informacija da li ga je žrtva kradje kupila ali ga nije prebacila na svoje ime, ili ga je pozajmila.

Niška policija izuzetno je uspešna u rasvetljavanju krađa vozila. Prošle godine je od 54 ukradena automobila pronadjeno 34 a uhapšena su devetorica kradljivaca.

Prema podacima PU Niš, najčešće se kradu baš „mercedesi“, vozila iz folksvagenovog programa, BMW i „audi“ starosti od šest do deset godina. Najviše ukradenih vozila završi na Kosovu gde budu prodata, ali nije retko da se kola rasturaju i prodaju za delove čime se ostvaruje višestruka zarada.

Policija je u više navrata apelovala na gradjane da vode računa o svojim automobilima te da ni u kojem slučaju ne ostavljaju ključeve u kontakt bravi.

Daljinac baner

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    12. maj 2017 | 21:42

    Ne verujem u ove dečije priče ! Stalno se apeluje da se kljuc u bravi ne ostavlja , jos taj budala vozi tuđe auto i tako neoprezan !? Možda mu treba lova !?

  • Čiča

    12. maj 2017 | 20:04

    "Kratko u pekari"? Neko je samo sklonio auto sa kolovoza da ne pravi guzvu.

  • Tnt

    12. maj 2017 | 19:47

    Kakva budala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA