Profesor osnovne škole u Novom Sadu preko Vibera slao uznemirujuće poruke učenici: Podignut postupak protiv njega

Nastavnik je poruku poslao maloletnoj učenici viših razreda

  • 6

Protiv jednog nastavnika u Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin" pokrenut je postupak zbog uznemiravanja učenice, saznaje novosadski portal 021.rs.

Perverzni profesor iz Čačka je ove porno-rečenice govorio učenicama i glumio seksualni odnos!

Raširi noge, da li si ga osetila, baš je tvrd: Haos u srpskoj školi, učenica otkrila šta joj sve govori napaljeni profesor!

O tome su obaveštene policija, Školska uprava i prosvetna inspekcija, a nastavnik je trenutno na bolovanju.

Slučaj su prijavili roditelji učenice koji su na mobilnom telefonu videli poruku poslatu preko Vibera. Kako saznajemo, reč je o učenici viših razreda, a direktor OŠ "Žarko Zrenjanin" Žarko Mušicki je za 021.rs potvrdio da je pokrenut postupak protiv nastavnika.

Foto: Pixabay.com Foto: Pixabay.com

- Tu spornu poruku organima škole prijavili su roditelji. Tim za zaštitu dece od nasilja je komunicirao sa roditeljima oko izrade plana zaštite deteta. Škola je prijavila tu poruku MUP-u i napisala izveštaj Školskoj upravi i gradskoj prosvetnoj inspekciji - kaže za 021.rs direktor škole.

Da je prijava podneta potvrđeno je i u Školskoj upravi. Pošto se radi o maloletnoj osobi, drugi podaci o ovom slučaju nisu dostupni javnosti.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / 021.rs / Foto: ilustracija)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nancy

    12. maj 2017 | 13:48

    Dok macka ne zamahne repom ni pas nece da zalaje...nisu ni te klinkice bas tako ni naivne ni nevine...

  • mama

    13. maj 2017 | 11:47

    tačnije nastavnik istorije, koji je dobio ove godine i razredno starešinstvo, i vodio je decu na jednodnevni, druga stvar i mom detetu predaje i ona kaže da ne veruje da je on nekog uznemiravao, jer je izgubljen u vremenu i prostoru. Treća stvar već duže vreme žele da ga optuste, ali ne znaju kako, pa evo ovako nađoše rešenje i to vrlo ružno. Četvrto novinari sa 021 bi trebalo bar da imaju i drugu stranu, ne direktora već tog nastavnika

  • Roditelj

    14. maj 2017 | 19:34

    Da li neko razmislja o drugoj strani price? Sta ako je to bila neka klinacka sala na koju je covek naseo?! Mom detetu je covek predavao godinu dana i nisam cuo ni jednu losu rec o njemu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA