≫ 

Svirepo razbojništvo u Nišu: Kriminalac udarao čoveka ciglom po glavi, a onda mu ispraznio džepove dok je ovaj ležao

- Nisam ni slutio da su me pratili, iznenada mi je jedan od njih prišao i udario me ciglom dva puta po vilici, a zatim i po potiljku - rekao je napadnuti Sreten

  • 2

Niška policija uhapsila je opasnog razbojnika A.D. (39) koji je 6. maja na izuzetno svirep način pokušao da opljačka Sentu Đorđevića (62) iz doljevačkog sela Rusno.

Drama u Knjaževcu: Upao na pumpu, radnici pretio metalnom palicom, pa joj oteo 85.000 dinara!

On je nesrećnog čoveka zaskočio iza leđa i udarao ga ciglom po glavi dok ga nije onesvestio, pretresao mu džepove ali nije stigao da ga opljačka jer su ga uplašili prolaznici.

Đorđević kaže da je zahvalan policiji na brzoj reakciji ali ističe da je veoma potresen zbog napada.

- Vraćao sam se sa posla u komunalnom preduzeću "Medijana“, kada sam se na mostu preko Nišave sreo sa tim mladićem koji je bio još sa dvojicom. Nisam ni slutio da su me pratili, iznenada mi je jedan od njih prišao i udario me ciglom dva puta po vilici, a zatim i po potiljku. Dok sam ležao na zemlji u polusvesnom stanju on mi je pretresao džepove. Mnogo sam se potresao, na potiljku imam četiri konca kojima mi je ušivena rana – opisuje svirepi napad žrtva razbojništva.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Đordjević kaže da je napadača dobro video i da ga je bez problema prepoznao.

- Policija je pronašla i ciglu kojom me je izudarao. Strašno je što sam napadnut bez ikakvog povoda, samo da bih bio opljačkan - komentariše razbojništvo ovaj Nišlija.

Kako saznajemo, Đorđevićev napadač je višestruki povratnik u vršenju imovinskih krivičnih dela koje je do sada iza rešetaka proveo dvanaest godina.

Daljinac baner

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Суд

    13. maj 2017 | 09:44

    Још 12год.па још 12....Па кад се опамети пустити га са брњицом.

  • Srbo Brodarac

    13. maj 2017 | 12:07

    Interesantno opet inicijali !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA