Detalji smrti u avionu koji je naglo sleteo u Beograd: Putniku prvo pozlilo, nastala je panika, a onda je umro!

Supruga preminulog je smeštena u ambasadu Turske u Beogradu, a prvim letom jutros je stigao i njegov sin

  • 0

Turski državljanin kome je sinoć pozlilo na letu Cirih-Antalija, zbog čega je avion prinudno sleteo na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, kako nezvanično saznajemo - doživeo je srčani udar. I pored svih napora lekara iz Hitne pomoći koji su pokušali reanimaciju, putnik je preminuo.

Avion prinudno sleteo u Beograd, putnik preminuo tokom leta

- Čim nam je javljeno da će avion biti prinudno prizemljen, naša ekipa je odmah krenula ka Aerodromu. Pokušali smo da ga reanimiramo u ambulanti, ali bezuspešno. U pitanju je muškarac srednjih godina - rekla nam je portparol Hitne pomoći, Nada Macura.

Iako je na letu nastala panika kada je muškarcu pozlilo, sve je urađeno u skladu sa protokolom i avion je prizemljen. Sa preminulim je na letu bila i njegova supruga, koja je nakon tragedije smeštena u ambasadu Turske u Beogradu.

- Porodica preminulog je kod nas. Supruga od sinoć, a sin je stigao jutros prvim letom iz Turske - rekli su nam u ambasadi.

Telo muškarca je na obdukciji kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, nakon čega će biti transportovan u Tursku.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA