≫ 

Otac i brat nastradale Kristine iz Negotina prošli poligraf. Policija ima dve verzije događaja

Otac i sin prošli su poligrafsko ispitivanje, a nalazi parafinske rukavice pokazali su da oni nisu osumnjičeni za ubistvo devojčice

  • 1

Tri dana prošlo je od tragedije u selu Malajnica u kojoj je nastradala Kristine A. (15). Njen otac i brat prošli su poligrafsko ispitivanje, a policija ima dve verzije događaja.

Očaj Kristininog oca na saslušanju: Policajci ga sprečili da se ne ubije nakon tragedije

Šta se tačno dogodilo u noći između subote i nedelje, policija još istražuje.

Otac i sin prošli su poligrafsko ispitivanje, a nalazi parafinske rukavice pokazali su da oni nisu osumnjičeni za ubistvo devojčice.

Otac će se za teško delo protiv opšte sigurnosti braniti u redovnom postupku sa slobode.

Sve u istrazi navodi na to da je devojčica nastradala nepravilnim rukovanjem pištoljem, iz nehata. Ona je neposredno pre nesreće tražila ocu da joj dozvoli da uzme pištolj, ali on nije hteo da joj da oružje.

Ipak, devojčica se uz pomoć brata domogla pištolja. Nekoliko minuta kasnije, izašli su u dvorište, Kristina je opalila jedan pucanj u vazduh, a drugi metak je pogodio devojčicu u glavu.

Printskrin: Youtube/TV Malajnica Printskrin: Youtube/TV Malajnica

Prema mogućoj varijanti, devojčica je namerno sebi uperila pištolj u glavu kako bi se ubila jer je patila nakon raskida sa momkom.

Ali istraga pokazuje da je devojčica najverovatnije nesmotrenošću uperila pištolj u sebe koji je potom opalio. Sledećeg dana u podne devojčica je izgubila život uprkos teškoj borbi lekara u borskoj bolnici.

Otac devojčice Zorislav Đorđević (44) osumnjičen je za izvršavanje teškog dela protiv opšte sigurnosti. Prepostavlja se da se pištolj "tetejac" kojim je mala Kristina sebi oduzela život nalazio na lako dostupnom, vidnom mestu. Deci je oružje bilo nadohvat ruke, a ona su to i iskoristila.

Sumnja se da je njen otac dozvolio njoj i njenom godinu dana mlađem bratu Nenadu (14) da pištoljem "tetejac" kalibra 7,62, koji je ilegalno posedovao, pucaju ispred kuće.

Skrhan od bola i neprekidno jecajući i otac je na saslušanju bolno opisao događaje od pre tri dana.

Njemu je kao i ostalim ukućanima odmah uzet bris na prisustvo barutnih čestica, dok je telo devojčice poslato na obdukciju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krsta.

    19. maj 2017 | 11:00

    Važnije mu oružje od svoje rođene dece...ta sranja ti netrebaju a pogotovo ako imaš decu ...učio decu da pucaju iz ilegalnog pištolja ...pa naravno da ce nekad i sami da probaju ..niti je zaključao ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA