Teška saobraćajna nesreća: Na licu mesta poginuo muškarac (33) iz Rume

Od zadobijenih povreda, vozač "citroena" preminuo je u požarevačkoj bolnici

  • 5

U saobraćajnoj nesreći, na putu Požarevac - Veliko Gradište, poginuo je 33. godišnji muškarac iz okoline Rume, saopštila je danas PU Požarevac.

Užas kod Uba: Pretukao čoveka na smrt, pa pokušao da pobegne iz zemlje

Do nesreće je došlo sinoć u 19.30 sati, kada je „citroen" rumskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 33.godišnji muškarac iz okoline Rume, prešao u suprotnu kolovoznu traku i sudario se sa kamionom sa priključnim vozilom rumunskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 42. godišnji muškarac.

Od zadobijenih povreda, vozač "citroena" preminuo je u požarevačkoj bolnici.

Uviđaj su, po ovlašćenju tužioca, izvršili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikom Gradištu, stoji u saopštenju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    18. maj 2017 | 12:34

    Slava i mir onima koje nema. U nastavku možda nr na pravom mestu komentar da vozačima iz Rume,Pančeva,Smedereva, Sm. Palanke treba dsti savet a možda i obavezu lokalnih damouprava da ih dodatno edukuju. Vozači iz pobrojanih gradova predstavljsju opasnost na putu i za sebe i sve oko sebe. Jednostavno imaju nedoststak iskustva i nesnalažrnje van svojin mikrolokacija.

  • Čika Dule

    18. maj 2017 | 21:49

    Tako me četiri godine dok smo radili zajedno zvao Vlada Jokić,rukovaoc gradjevinskih masina,vrstan bagerista.Sa New holandom mh plus radio je na gradnji puteva,pruge;kanalizacije u Ćupriji,Gadzinom Hanu,Cerju,Macvanskoj Mitrovici,Jajincima,Zablju,Mislodjinu. Puno je kilometara ostlo za njim,što predjenih,što izgradjenih. Prerano se prekinuo ovaj mladi život.kolege iz bilo koje gradj.firme i njihove porodice znaju dobro kakav rad i život na terenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA