1

Genijalno: Milan preko interneta pomaže ljudima da smršaju, zarađuje odlične pare u Srbiji (FOTO)

- Korak po korak sticao sam klijente širom planete i biznis je rastao. Nikakva reklama, samo preporuke - kaže popularni Strongman

milan jovanović strongman
Foto: Facebook/milan.strongman

Milan Jovanović poznatiji kao Strongman već godinama dobro zarađuje od svog fitnes programa koji je popularan na više kontinenata sa velikim brojem zadovoljnih klijenata.

Ispovest Srbina koji je trenirao Kimbo Slajsa: Bio je dobar momak, na ulici je tukao siledžije! (VIDEO)

Njegova priča o uspehu će vas podsetiti na one primere koji su od nule napravili milion:

“Dugo sam odbijao da u Nišu, u gradu u kome je opala prodaja uložaka i hleba poverujem da ima klijenata za personalne treninge. Uvek sam bio fokusiran na svoje američke klijente kojima sam naplaćivao preko 1.500 dolara za mesec dana.

Probe radim na svom Fejsbuk profilu, koji je inače veoma posećen, stavih oglas da imam još par mesta za personalne treninge po Strongman metodi. 24 časa kasnije sam imao 4, a za 5 dana – 11 klijenata.

Fokusirao sam se na mršavljenje i na zdravog, buckastog rekreativca koji ima želju da smrša. Dekodirao greške “sistema” mršavljenja sa dosta kardia i smanjivanjem unosa kalorija (istina tope salo ali smanjuju bazalni metabolizam trošeći mišić i vode u ćorsokak), preporučivao težinski trening i “low carb” dijetu.

Kilogrami su padali, članovi Strongman metod kluba bivali zadovoljni… Počeli su učestalo da mi pišu ljudi van Niša koji bi hteli da im ja budem mentor. Onlajn mentor.

U početku sam članovima “Strongman online method” slao word fajl, a to mi je bilo malo rogobatno u 21. veku pa sam pronašao način da sa klijentima komuniciram kroz jednu fenomenalnu aplikaciju. Svaki trening članovi dobijaju u video obliku, koliko ponavljanja, koliko serija.

Takođe im u aplikaciji stoji i po njima sračunat plan ishrane. I to je winner. Naš profesionalac iz dijaspore će pre poverovati nekom svom o kome zna nešto i pokloniti poverenje nego nekom lokalnom “Batici” u lokalnom džimu.

A ja sam tokom svih ovih godina razvio metode koje put između tačaka A i B definišu kao pravu liniju bez lutanja.

Korak po korak sticao sam klijente širom planete i biznis je rastao. Nikakva reklama, samo preporuke. Danas imam klijente na više kontinenata i svi smo motivisani i proaktivni u ostvarenju zajedničkog cilja, da budemo zdraviji i zgodniji.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: fitnes, Milan Jovanović, Milan Jovanović Strongman, trening, Zarada
Popularni komentari
  • J
    Jovana

    Ovo zaista funkcioniše smršala sam 7 kg. Pročitala sam na Fb, neko je šerovao, nešto što je Strongmen pisao pa sam mu se javila.

    Čovek mi je sve objasnio gde sam grešila do sada. Gladovanje i kardio su mi doneli vrtoglavice samo.

    Inače Živim u Čikagu, imam malo dete, nagojila sam se i nemam vremena. Za dva meseca sam skinula 7 kg i imam energije. Treninzi su razliliti i zanimljivi. Nema kardia što se meni posebno sviđa, mrzim traku i steper.

foto dana

video dana