Zoran Marjanović se oglasio o navodima da je biciklista s nasipa smrti neko iz familije!

Policija je uspela da izoštri snimke sa kamera

  • 11

Misteriozni biciklista kog su sigurnosne kamere snimile na nasipu Crvenka u Borči 2. aprila 2016. godine, u vreme ubistva pevačice Jelene Marjanović (33), po konstituciji odgovara jednom muškom članu porodice Marjanović.

Protiv inspektora koji je radio na ubistvu Jelene Marjanović vodi se istraga

Prema rečima izvora jednog beogradskog medija, policija je uspela da izoštri snimke sa kamera i sad se radi na upoređivanju te osobe s Marjanovićima.

- Kamera iz autobusa GSP snimila je čoveka na biciklu koji je u vreme ubistva pevačice prošao nasipom. Snimak je bio loše rezolucije, pa je trebalo vremena da se "očisti". Biciklista sa snimka na sebi je imao plavičasto-svilenkastu odeću i navučenu kapuljaču, a nakon što je video-materijal izoštren, na njemu se mogla videti i građa te osobe, što je omogućilo upoređivanje - objašnjava izvor.

Stručnjaci su specijalnim veštačenjem, upoređujući visinu, oblik tela, obim glave, uhranjenost, ali i pokrete muškarca sa snimka, došli do zapažanja da bi jedan muškarac iz porodice brutalno ubijene Jelene mogao da odgovara tom opisu.

- Biciklista sa snimka se, između ostalog, upoređuje i sa svim muškim članovima porodice Marjanović. To su Zoran Marjanović, suprug pokojne Jelene, svekar Vladimir, dever Miloš i pastorak Uroš. Zasad se samo Uroš može isključiti kao osoba koja je kritičnog dana vozila nasipom - kaže izvor.

Veruje se da biciklista nije ubica.

- Na osnovu do sada prikupljenih tragova, biciklista je navodno pomagao ubici da prikrije tragove, a ne isklučuje se ni mogućnost da je pomogap u bacanju Jeleninog tela u kanal - dodao je izvor.

Na snimku iz autobusa uočen je čovek na biciklu koji je u vreme ubistva vozio nasipom, ali snimak je bio toliko mutan da je pre izoštravanja bio maltene neupotrebljiv.

- Taj misteriozni biciklista čak i ako postoji, nema veze sa našom porodicom. Pojedini mediji bi objavili i da moja majka leti paraglajderom oko Kalemegdana....ali dokle više sa glupostima... - rekao je Zoran Marjanović za portal Telegraf.rs

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • U svakom slucaju,

    25. maj 2017 | 21:43

    Zoki,gotov si!

  • vox populi

    26. maj 2017 | 07:45

    Nije lako priznati zlocin nakon toliko blefiranja,zar ne Zoki Trece Oko ?

  • ДУШАН КРАИШНИК Б.ЛУКА

    25. maj 2017 | 20:01

    Битно је да си се ти јавио ,,, Нећеш још дуго

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA