(Uznemirujući video) Skok devojke sa Brankovog mosta primetio je Beograđanin: Da je nisam video, udavila bi se

Damjan Oklopdžić je svojim mobilnim telefonom sve snimio dok je istovremeno sa prijateljima pokušao da pozove pomoć

  • 2

Devojka koja je u subotu uveče skočila sa Brankovog mosta, imala je sreće da je primeti Beograđanin Damjan Oklopdžić.

Užas u Nišu: Maloletnik pucao sebi u glavu očevim pištoljem, lažna informacija o dva leša (FOTO)

On je ovaj uznemirujući događaj zabeležio svojim mobilnim telefonom, nakon što je oko 22.30 sati ugledao njen telefon i torbu koje je uredno složila pored ograde.

- Brate moj! Nisam mogao da verujem da ću da doživim ovo!  Ej, neka ti neko pomogne dole! Dobro da sam je video, majke mi mile! Vadi je, bravo! Ovde su joj stvari - izgovorio je ovaj hrabri mladić.

Očevidac drame koja se odigrala u noći između subote i nedelje u centru Beograda, kada je jedna devojka ostavila svoje stvari na Brankovom mostu i skočila sa njega ispričao je kako se čitava situcija odigrala.

- Niko nije video i čuo devojku, ja sam samo čuo zvuk i pomislio da je nešto palo sa mosta, a tek kad sam video torbu i telefon povezao sam da je neko skočio - rekao je Damjan Oklopdžić, koji je svojim mobilnim telefonom sve snimio dok je istovremeno sa prijateljima pokušao da pozove pomoć.

- Počeo sam da vičem "upomoć, pomozite, devojka je skočila sa mosta" međutim, niko nije obraćao pažnju. Uspaničio sam se da ne krene da tone. Onda su ljudi počeli da se okupljaju i da zovu policiju. Niko je nije čuo kada je skočila, da ja nisam video devojka bi umrla, udavila bi se. Drago mi je da je sada dobro, hvala bogu da se sve dobro završilo - rekao je Damjan za "Blic".

Podsetimo, incident se dogodio kada se nepoznata devojka sinoć oko 23.20 sati bacila preko ograde Brankovog mosta.

Na svu sreću, rečna policija je na vreme spazila da se nešto dešava u vodi, prišla devojci čamcima, izvukla je iz mutne Save i odvela na sigurno.

Video pogledajte ovde:

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA