Ovo još niko nije video u Srbiji: Tajno snimljena najjača scena serije "Nemanjići" (VIDEO)

Serija od 12 epizoda snima se u produkciji RTS-a

  • 3

Posle višemesečnih priprema, polovinom marta počelo je snimanje serije "Nemanjići - rađanje kraljevine" koje će trajati oko četiri meseca, a iza kamera tajno je snimljena najjača scena koju do sad niko nije video.

Počelo snimanje serije o Nemanjićima! Na ovim lokacijama će Dragan Mićanović glumiti Svetog Savu

U "Vojnoj akademiji" glumi velikog patriotu, u "Nemanjićima" igra čuvenog srpskog vladara, a jednom izjavom je RAZBESNEO Srbe! (VIDEO)

Početak emitovanja prve epizode najavljen je za kraj godine u kojoj se obeležava 800 godina od krunisanja Stefana Prvovenčanog.

Serija od 12 epizoda snima se u produkciji RTS-a, u režiji Marka Marinkovića prema scenariju Gordana Mihića.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Igrana serija o Nemanjićima donosi istorijske turbulencije vezane za srpsku državu krajem 12. i početkom 13. veka, u vreme koje je prethodilo ustoličenju dinastije Nemanjića. Važan aspekt priče o Nemanjićima je podizanje manastira Hilandar na Svetoj Gori.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Vojin Ćetković će tumačiti ulogu Stefana Prvovenčanog, Stefana Nemanju Mladen Nelević, uloga Svetog Save poverena je Draganu Mićanoviću, a Vukana Nemanjića će igrati Nebojša Glogovac. U ostalim ulogama pojaviće se Nada Šargin, Sloboda Mićalović, Miodrag Miki Krstović, Goran Sultanović.

Pogledajte o kakvoj sceni je reč:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    29. maj 2017 | 10:10

    Jedva cekam emitovanje !!! Bravo Vojine,bravo za celu ekipu kako donosite nase istorijske licnosti ! Ponosim se sa Vama !!!

  • Pravednik

    29. maj 2017 | 10:31

    Pobeda, pobeda.... bas jeftino, kao na nekom protestu. Nekad su i statisti bili "glumci", a danas i filmovi i serije jad i tuga.

  • Ja

    29. maj 2017 | 12:28

    Losa igra prestola, a sve iz budzeta rts-a od gradjana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA