≫ 

U "Vojnoj akademiji" glumi velikog patriotu, u "Nemanjićima" igra čuvenog srpskog vladara, a jednom izjavom je RAZBESNEO Srbe! (VIDEO)

Glumac koji u jednom ostvarenju igra velikog srpskog patriotu, a u drugom najvećeg Srbina Stefana Nemanju, pre dva meseca na sebe je navukao gnev Srba i to zbog samo jedne rečenice

  • 10

Mladen Nelević tumači jednu od glavnih uloga u seriji "Vojna akademija", a u čuvenom ostvarenju "Nemanjići - rađanje kraljevine" Nelević igra najvažnijeg lika, Stefana Nemanju.

Pismo glumcu iz Vojne akademije koji je rekao da je Srbija okupirala Crnu Goru (VIDEO)

U "Vojnoj akademiji" glumi smotanu Cecu, a kad se ugase kamere Anđela je LEPOTICA za kojom otkidaju! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, prošla su dva meseca otkako je Nelević izazvao pravi zemljotres na teritoriji Srbije, kada je osvanuo snimak u kojem slavni glumac govori kako su "Srbi okupirali Crnu Goru 1918. godine".

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

- Veoma sam zadovoljan i ponosan onim što sam uradio. Igram čoveka koji čuva vlast u Crnoj Gori u vreme nekih političkih zbivanja kada je kralj Nikola otišao u Francusku. E sad, tu se dešavaju neke stvari – dolazi opet okupacija Crne Gore od naše istočne braće, kako bi rekao kralj Nikola, gde se ljudi ne snalaze šta i kako treba da reaguju - izgovorio je Nelević u zvaničnom snimku o seriji "Božićni ustanak", u kojoj igra lik Todora, dodajući da u Crnu Goru tada dolazi 3.000 hiljade srpskih vojnika, dopremaju se topovi, a lik kojeg Nelević tumači treba da se od toga brani. Serija "Božićni ustanak", u produkciji Javnog servisa Crne Gore i režiji Željka Sošića, izazvala je izuzetnu pažnju javnosti zbog kontroverzne tematike i prati je nedvosmislena osuda javnosti zbog krivotvorenja istorijskih činjenica.

U "Vojnoj akademiji" je stroga instruktorka, a van kamera Zimče skida uniformu i objavljuje golišave slike iz kreveta (FOTO) (VIDEO)

Nelevićevu izjavu poslušajte u snimku ispod:

Međutim, glumac se nakon bure koju je izazvala gorenavedena izjava kojom je šokirao veliki broj Srba, oglasio u javnosti, objasnivši kako "to nisu njegovi stavovi".

- To nisu moji stavovi. Godinama se čuvam od politike, a sad sam protiv svoje volje uvučen u jednu političku priču. Iza te priče ne stojim. Mnoge vojske su dolazile i prolazile kroz Crnu Goru, a šta se zaista dogodilo te 1918. godine, kada je formirana Kraljevina SHS, time treba da se bave istoričari a ne glumci - poručio je tada Nelević.

On je zvezda "Vojne akademije", a ovu LEPOTICU će uskoro oženiti! (FOTO)

U BRAKU SU GODINU DANA! Daca Dabović je zvezda "Vojne akademije", a ovako izgleda njen muž (FOTO)

Mislav Horvat, politički analitičar iz Zagreba, tada je na svom Fejbuku objavio status upućen Neleviću, koji je privukao iznenađujuće veliku pažnju javnosti.

- "Srbi su 1918. okupirali Crnu Goru", rekao je nedavno glumac Mladen Nelević. Kolekcija lažnih, srbofobnih i autošovinističkih izjava (anti)srpskih glumaca bogatija je za još jednu odvalu. Ponovo jedan epizodista koji čitav život igra sporedne uloge pokušava na sebe svetla reflektora usmeriti pljuvanjem po Srbima, kad već ne može glumom. Ono što mu se svakako mora priznati da je ovom izjavom barem idiota dobro odglumio. Dok je bio za svoje uloge u filmovima plaćen srpskim novcem onda mu "srpska okupacija" nije smetala. Nelević je prevazišao i najveće falsifikatore, jer čak se nije Vatikan nije usudio negirati srpstvo Crne Gore, pa je tako barski nadbiskup vekovima nosio titulu "primas srpski" - napisao je tada Horvat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    9. maj 2017 | 12:01

    Od toliko nasih glumaca vi nasli ovom da date sve te uloge. Pa mi moramo da propadnemo

  • Kosta

    9. maj 2017 | 13:58

    Ono kad te objektivni Hrvat brani od povampirenih izroda.

  • Raspucin

    9. maj 2017 | 15:45

    nova nacija crnogorca sa dva lica kada su u Srbiji i kada su u crnoj gori( tada se radja mrznja)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA