≫ 

Udarne vesti u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. žNa našem portalu istakle su se sledeće:

U slučaju smrti penzionera, onaj koji je platio sahranu dobija naknadu troškova, ali mora da podnese zahtev i priloži ostala dokumenta, a fond po službenoj dužnosti pribavlja umrlicu. Više o tome pročitajte u nastavku.

Zoranu Zoku Ivanić (23) iz Zrenjanina dočekali smo danas na aerodromu, nakon lečenja na Klinici u Južnoj Koreji koje je trajalo tri meseca. Na životno putovanje hrabra devojka je otišla nakon što je deset meseci sama skupljala i skupila 40.000 dolara neophodnih za terapije. U ovoj priči, ona je dupli pobednik.

Nažalost, Kristina Kaplanović, devojka koja je ranjena metkom u glavu na benzinskoj pumpi, preminula je danas u bolnici u Beogradu.

Tijana Stanković označena kao jedna od glavnih organizatora kriminalne grupe koja se bavila proizvodnjom ekstazija (čija je vrednost kako saznajemo, oko milion evra) je par godina unazad znatno menjala svoj izgled. Nekada je bila plavuša, a na fotografiji koja je objavljena samo 12 sati pre hapšenja, uopšte ne liči na “staru sebe”. Pogledajte  OVDE kako je izgledala.

U slučaju da ženi udelite kompliment mimo njene volje ili da to radite napadno, rizikujete odlazak na robiju i to počev od četvrtka. Više o tome pročitajte u nastavku.

Snažna oluja je pogodila Moskvu! Za sada je potvrđeno da ima najmanje sedmoro mrtvih i da su ulice blokirane.

Pre skoro 30 godina film “Top Gun“, u kojoj su glavne uloge igrali Keli Mekgilis i Tom Kruz, počeo je da se daje u bioskopima širom planete i tokom vremena je postao izuzetno popularan. Više o tome pročitajte OVDE.

Članovima rukovodstva Partizana presela je proslava osvojenog Kupa, jer su u jednom restoranu na Senjaku, gde su proslavljali pobedu nad večitim rivalom i duplu krunu, imali bliski susret sa navijačima Crvene zvezde. Više o tome pročitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA