Tragedija u Laktašima: Dok je učio vožnju pregazio staricu (82), pa slagao da je pala sa merdevina i poginula

Policija je zbog ovog zločina uhapsila V.I. (18), R.G. (43), Z.I. (52) i R.Z. (29)

  • 1

Policija je rasvetlila nesvakidašnji pokušaj prikrivanja zločina u Laktašima, gde je, obučavajući vožnju, V.I. (18) usmrtio osamdesetdvogodišnjakinju "folksvagen kedijem", a zatim je to zataškano, odnosno namešteno da je starica pala sa merdevina.

SRAMOTA: Zoran tukao do smrti nepokretnu majku, sud mu smanjio kaznu za čak 10 godina!

Kako je potvrđeno "Nezavisnim", slučaj je otkriven nakon što je u petak, oko 16.20 časova, Služba hitne pomoći iz Laktaša prijavila Policijskoj stanici Laktaši da im je dovezeno telo starice koja je podlegla od povreda navodno zadobijenih u padu sa tavana pomoćnog objekta.

Kako ističu iz policije, početne informacije su i upućivale da je u mestu Popažani starica, usled gubitka ravnoteže, penjući se merdevinama na tavan, izgubila ravnotežu, okliznula se i pala, te od posledica povreda preminula. Ispostavilo se, međutim, da je reč o drugoj vrsti nesreće.

- Policajci su nastavili rad na proveranju svih okolnosti vezanih za navedeni događaj, te na osnovu preduzetih kriminalističko-tehničkih mera i radnji, izuzetih tragova i drugih istražnih mera i radnji te izjava svjedoka, utvrdili su da je R.G. obučavao lice V.I. da upravlja vozilom, te je usled nesporazuma, V.I. krenuo napred VW kedijem i udario oštećenu, pregazio je, a ona je od zadobijenih povreda preminula na putu do Službe hitne pomoći Laktaši - saopštila je Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.

U nameri da prikriju šta se dogodilo, R.G. (43), Z.I. (52) i R.Z. (29) su, kako je saopšteno, lažnim prikazivanjem činjenica, odnosno postavljenjem merdevina, pripremanjem tragova na licu mesta, lažno predstavili da je osamdesetdvogodišnjakinja pala sa merdevina i od zadobijenih povreda preminula.

Policija je uhapsila V.I. (18), R.G. (43), Z.I. (52) i R.Z. (29).

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koala

    31. maj 2017 | 02:33

    Sad bi trebala da usledi trodupla kazna zbog lazi suoci se sa istinom odgovaraj za svoja nedela a ponosise dobrim delima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA